Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: pożyczka od osoby prywatnej dla osoby prywatnej

Napisany przez ronald35
Szanowni Państwo,

Pilnie potrzebuję pożyczki od osoby prywatnej w wysokości od 3 000 do 5 000 euro, do spłaty do końca tego roku. Posiadam stabilne dochody, które mogę udokumentować. Z powodu negatywnego wpisu w rejestrze dłużników nie mogę otrzymać kredytu bankowego.

Będę wdzięczny za oferty, chętnie także drogą mailową.

martin.fickenscher@firemail.de

Napisany przez Kass Finanz
Istnieje możliwość uzyskania kredytu bez sprawdzania w bazie BIK w wysokości € 3.500,-- lub € 5.000,-- pod warunkiem spełnienia kryteriów dotyczących stażu pracy, dochodu oraz stanu cywilnego. Okres kredytowania wynosi 40 miesięcy. kredyt ten można spłacić w dowolnym momencie, jednak należy uiścić odpowiednie opłaty.

Napisany przez ronald35
Dziękuję, rozumiem. Czy istnieje inny bank poza Sigma, wziąłem już kredyt w Sigma i potrzebuję teraz ostatniej pomocy finansowej. Jestem w pełni wiarygodny, zarabiam wystarczająco, aby móc regularnie spłacać pożyczkę, mogę udokumentować wszystko. Proszę pomóż mi.

Napisany przez ronald35
To naprawdę bardzo ważne, każdy dzień się liczy, proszę się ze mną skontaktować drogą mailową. Bardzo dziękuję.

Napisany przez taki
Cześć, również szukam pożyczki od osoby prywatnej. Czy znalazłeś kogoś????

Napisany przez ronald35
@taki,

niestety nie, jestem w bardzo napiętej sytuacji, mam tylko 20 euro na życie w maju. Nadal desperacko szukam sponsora, ale powoli tracę siły.

Napisany przez Daukind
Istnieją dostawcy krótkoterminowych pożyczek, którzy udzielają kredytów nawet przy złej historii kredytowej. Ponieważ nie chcę robić reklamy, po prostu spróbuj wyszukać hasło krótkoterminowa pożyczka w Google.

Zazwyczaj dostępne są kwoty do 200 euro na maksymalnie 30 dni. Dzięki temu możesz przynajmniej trochę zwiększyć swoje pozostałe 20 euro.

Pozbądź się myśli o otrzymaniu kredytu prywatnego. Jeśli już, to wyłącznie za pośrednictwem serwisów typu auxmoney itp., ale nawet tam jestem sceptyczny.

Napisany przez ronald35
no chance = Schufa

Napisany przez 6Bankkaufmann
Wszystko zależy od tego, co dokładnie jest teraz zawarte w Państwa Schufa. Negatywne nie oznacza od razu negatywnego.
Czy masz dostęp do informacji zawartych we własnym raporcie Schufa?
W przeciwnym razie jest całkowicie możliwe otrzymanie kredytu w przypadku negatywnej oceny w Schufa.
Proszę skontaktuj się ze mną w tej sprawie.
W przypadku jednego z klientów w podobnej sytuacji udało mi się już znaleźć kredyt pomimo negatywnej oceny w Schufa.

Napisany przez Karsten09
Dobra alternatywą dla zwykłego kredytu bankowego jest również zastawienie swojego samochodu. Niewielu ludzi na to wpada. Nawet motocykle i maszyny rolnicze można zastawić. A ci, którzy posiadają jacht... :smile: Znalazłem rzetelnego dostawcę: KFZ-Pfandkredithaus Wittlich. Na przykład do tego kredytu nie potrzeba informacji z Schufy, wszystko jest dość proste i dyskretne...

Napisany przez drdree
To dla mnie zbyt niepoważne. Nawet jeśli niektórzy starają się zrobić wszystko dobrze, uważam, że bank jest nadal najlepszym partnerem do rozmowy.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Bank, czyli bank domowy, zawsze jest najlepszym partnerem do rozmowy.
W przypadku zastawu samochodowego musisz oddać samochód i zazwyczaj nie możesz nadal nim jeździć, przynajmniej w większości przypadków.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata