Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję pilnie kredytu!!!

Napisany przez zafer03
Witam, droga społeczności finansowego forum, zarejestrowałem się tutaj, ponieważ potrzebuję pomocy. Obecnie jestem bezrobotny i otrzymuję zasiłek rodzinny, ale potrzebuję pożyczki. Jest to pilne i ważne, potrzebowałbym co najmniej 1000€, ale idealnie byłoby 2500€. Otrzymuję miesięcznie 380€ i płacę tylko rachunki. Jem u rodziców, którzy mieszkają 5 minut ode mnie, więc nie płacę za jedzenie, dlatego pozostaje mi około 100€ miesięcznie. Naprawdę pilnie potrzebuję pożyczki, muszę spłacić raty za prawo jazdy i załatwić inne sprawy. Jestem gotów przesłać kopię swojego dowodu osobistego, zrobić zdjęcie mnie z dowodem. Gwarantuję szybką spłatę wraz z odsetkami. Zapłacę szybko po uzyskaniu prawa jazdy i być może zacznę pracować. Proszę, jeśli ktoś może mi udzielić pożyczki, będę bardzo wdzięczny, a jeśli nie będę mógł spłacić lub będą problemy, możesz mnie zgłosić lub skonsultować się z prawnikiem. Podpiszę również umowę. Jak już wspomniałem, wyślę kopię lub zdjęcie mojego dowodu osobistego, mogę również przesłać zdjęcie siebie z dowodem, a także moje numer telefonu, adres e-mail, dane konta bankowego, itd. Niestety nie mam żadnych zabezpieczeń ani majątku ani ubezpieczeń, ale zwrócę 1000% pożyczki. Z góry dziękuję za pomoc i uwagę.

Pozdrowienia:

Zafer Keles

Napisany przez 2Escorpio
Powodzenia...

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim!
Zazwyczaj nie lubię pisać o mojej obecnej sytuacji, ale postanowiłam podzielić się z wami, jak wygląda prawdziwe życie i poprosić o trochę wsparcia!
Mam 23 lata, jestem matką cudownej 10-miesięcznej córki i partnerką wspaniałego mężczyzny, który niestety został bez winy zwolniony z pracy w zeszłym tygodniu!
Obecnie otrzymuję zasiłek Harz4, co jest dla mnie bardzo niekomfortowe, ale nie mam innego wyjścia, nadal jestem na urlopie macierzyńskim, ale chciałabym znowu zarabiać własne pieniądze. Niestety nie mam pieniędzy na miejsce w żłobku dla mojej córeczki ani wsparcia rodziny.
Postanowiłam więc poszukać pracy, którą mogę wykonywać z domu (ale przynoszącą zarobek - nie chodzi o paidmails itp.) i znalazłam coś, jednak wiąże się to z inwestycją, której niestety nie mogę po prostu znaleźć (choć byłoby to świetne).
Chcę być dobrym przykładem dla mojej córki i móc jej coś zaoferować, nie chcę jej mówić, że mama żyje z zasiłku Harz4, nie pracuje - nie stać nas na to.
Chcę, żeby była ze mnie duma - chcę móc być z siebie dumna, wreszcie znowu. Jestem wykwalifikowaną kelnerką, więc wiem, co to znaczy zarabiać własne pieniądze, ale niestety z poważnych osobistych powodów nie mogę już wykonywać tego zawodu ani innych. Dlatego podjęłam decyzję i mam pragnienie, aby robić coś, co działa z domu.
Ten projekt się uda, wiem to z doświadczenia innych i po długich poszukiwaniach.
Jednak aby spełnić me marzenie, brakuje mi jeszcze 2000 euro. Skąd mam je wziąć, trochę już zaoszczędziłam, ale muszę zadbać o codzienne świeże jedzenie i wszystko, co jest potrzebne mnie i mojej córeczce.
Czy ktoś może mi pomóc? Czy ktoś może zebrać 2000 euro? Jeśli mój plan wypali i wszystko pójdzie zgodnie z moimi przewidywaniami, oddam te pieniądze dobrej duszy! Wtedy nie będziemy mieli ani problemów finansowych, ani żadnych zobowiązań. Jeśli ktokolwiek czyta to z prawdziwym zainteresowaniem, proszę się ze mną skontaktować. Aby zachować wiarygodność, możemy również utrzymywać kontakt pisemny, rozmawiać przez telefon itp.!!!!!

Proszę zastanówcie się, czy ktoś może mi pomóc - byłabym tej osobie wdzięczna do końca życia!!!!!

Pozdrowienia

Napisany przez 6Bankkaufmann
Ten długi akapit składa się z 2 zdań. Czy został napisany przez program komputerowy?

Napisany przez 6Bankkaufmann
JpLenders, Jesteś tutaj nie w odpowiednim miejscu. I miejmy nadzieję, że nikt nie odpowie na to ogłoszenie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata