- pn maja 17, 2010 10:35 pm
Witam, droga społeczności finansowego forum, zarejestrowałem się tutaj, ponieważ potrzebuję pomocy. Obecnie jestem bezrobotny i otrzymuję zasiłek rodzinny, ale potrzebuję pożyczki. Jest to pilne i ważne, potrzebowałbym co najmniej 1000€, ale idealnie byłoby 2500€. Otrzymuję miesięcznie 380€ i płacę tylko rachunki. Jem u rodziców, którzy mieszkają 5 minut ode mnie, więc nie płacę za jedzenie, dlatego pozostaje mi około 100€ miesięcznie. Naprawdę pilnie potrzebuję pożyczki, muszę spłacić raty za prawo jazdy i załatwić inne sprawy. Jestem gotów przesłać kopię swojego dowodu osobistego, zrobić zdjęcie mnie z dowodem. Gwarantuję szybką spłatę wraz z odsetkami. Zapłacę szybko po uzyskaniu prawa jazdy i być może zacznę pracować. Proszę, jeśli ktoś może mi udzielić pożyczki, będę bardzo wdzięczny, a jeśli nie będę mógł spłacić lub będą problemy, możesz mnie zgłosić lub skonsultować się z prawnikiem. Podpiszę również umowę. Jak już wspomniałem, wyślę kopię lub zdjęcie mojego dowodu osobistego, mogę również przesłać zdjęcie siebie z dowodem, a także moje numer telefonu, adres e-mail, dane konta bankowego, itd. Niestety nie mam żadnych zabezpieczeń ani majątku ani ubezpieczeń, ale zwrócę 1000% pożyczki. Z góry dziękuję za pomoc i uwagę.
Pozdrowienia:
Zafer Keles
Pozdrowienia:
Zafer Keles