Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Apel do nowych członków.

Napisany przez richard100
Dzisiaj sprawdziłem listę członków. Wiele nowych nazwisk. Ale niestety przy wielu widnieje: Brak wpisów.
Niestety, to forum jest utrzymywane przez kilka osób, a pozostałych można nazwać pasażerami na gapę. Jeśli to będzie trwać dalej, obawiam się, że nie ma długiej przyszłości dla tego forum.
Dlatego apeluję do wszystkich: Dzielcie się swoimi wskazówkami, wymieniajcie się doświadczeniami z giełdy, strategiami inwestycyjnymi, wszystkim, co mogłoby być interesujące dla innych użytkowników forum.
Dzięki temu każdy może skorzystać z doświadczenia innych. Żadnych jednokierunkowych ulic ani ślepych zaułków.
Pozdrowienia, Rich

Napisany przez 2cybercrash
Wygląda na to, że osoby rejestrują się tylko po to, aby linkować do swoich własnych stron internetowych? W ogóle nie interesują się wydarzeniami na giełdzie? Dopóki nie ma żadnych negatywnych skutków, to jest akceptowalne. Najprawdopodobniej zapisane są również osoby, które nie potrafią w ogóle języka niemieckiego.

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, jestem jednym z tych, którzy tutaj dużo czytają i uczą się, ale sami nie publikują żadnych postów. Dlaczego więc nie piszę postów? Głównym powodem jest brak wiedzy lub to, że jeszcze nie czuję się gotowy do udzielania się tutaj! Choć sądzę, że chętnie mnie poprawilibyście i ulepszaliście, co byłoby wspaniałe, to jednak jeśli coraz więcej osób to zrobi, stanie się to niemal forum gotówkowe, co byłoby szkoda. Dlatego na razie wolę się zatrzymać, nadal się uczyć i w odpowiednim czasie się wypowiem. A może macie inną opinię na ten temat? W tym miejscu chcę wszystkim autorom postów wyrazić wielkie brawa i dziękuję za bardzo dobre posty. Tak trzymajcie!!!

Napisany przez beat

Jeśli to tak dalej pójdzie, nie widzę przyszłości dla tego forum.

Może trzeba stworzyć jakąś zachętę. Za 50 punktów z Simoną na zakupy, za 100 punktów z Richardem na grilla, za 150 punktów seminarium Nettique-Forum z Cybercrash... :wink:

Dla niektórych istnieje również inny świat. Obecnie jestem właśnie w końcowej fazie ekscytującego projektu i staję się szybkim czytelnikiem i zerowym uczestnikiem. Moje koniki obecnie dobrze znoszą swobodne wodzenie wodzy.

Napisany przez beta

Myślę, że chętnie byście mnie poprawili i ulepszyli, co jest świetne, ale jeśli zacznie to robić coraz więcej osób, będziemy mieli tutaj prawie stan forum gotówkowego, co byłoby szkoda.

@Fitz
Nie martw się, tu nie będzie stanu forum gotówkowego. Jest tutaj administrator, który natychmiast reaguje :lol:

@Richard100
Myślę, że sytuacja na giełdzie nie jest obecnie najbardziej ekscytująca. Wielu (ja też) jest zainwestowanych i pozwala toczyć się sprawom. Ja też tylko szukam odpowiedniego momentu do wyjścia. Zawsze są takie okresy....

@cybercrash
Myślę, że Ediot również już kilkakrotnie się zapisywał...

@Beat
Nic przeciwko Simona, ale wczoraj akurat byłem na zakupach....Czy mogę wymienić mój bon?

@Wszyscy
Jakość i kultura zamiast ilości i krzykliwości.
Podoba mi się tutaj dość dobrze. Można się mylić, można pytać i panuje tu wolność wypowiedzi.
Do tego wszystko jest bardzo przejrzyste. Z taką strukturą forum można łatwiej się uczyć niż w przypadku chaosu gotówkowego.

Dzięki za Wasze wpisy! Dzięki również dla Salamandra!

Napisany przez kandinski
@Wszystkim
Jakość i przyzwoitość zamiast ilości i krzykliwego marketingu.
Podoba mi się tutaj dość dobrze. Można się mylić, można pytać i panuje wolność wypowiedzi.
Dodatkowo wszystko tutaj jest bardzo przejrzyste. Z taką strukturą forum łatwiej jest się uczyć niż z chaotycznymi informacjami.

Dziękuję za wasze posty! Dziękuję również Salamaderowi!

Zgadzam się z tobą całkowicie. Doceniam merytoryczne posty, które są tu publikowane. Mam nadzieję, że ta dobra atmosfera będzie trwać długo, nawet jeśli giełda będzie długoterminowo spadać.
Wielkie podziękowania dla wszystkich aktywnych uczestników oraz dla Salamandra :!: :!: :!:

Napisany przez Karat
Mogę się tylko zgodzić z Kandniski. Też mi się tu podoba. Czasem po prostu nie ma nic do powiedzenia. Najważniejsze zdaje się być przekazane. Jeśli ktoś może wiedzieć, niech zapyta. W większości przypadków otrzymuje satysfakcjonującą odpowiedź.

Gdy ktoś zagląda do Borsalino od czasu do czasu i pomija bezsensowne wpisy, to tam jest równie wiele dobrych postów co tutaj.

Tutaj na portalu giełdowym zawsze czytam coś sensownego.

Ponadto nasz administrator jest zawsze otwarty na nowe pomysły.

Karat

Napisany przez Simona

Dzień dobry wszystkim

Jestem jednym z tych, którzy dużo tu zaglądają i uczą się, ale sami nie zamieszczają postów. Dlaczego nie piszę postów?

Głównym powodem jest brak wiedzy lub to, że jeszcze nie czuję się gotowy, aby aktywnie uczestniczyć tutaj!

Myślę, że chętnie byście mnie poprawili i ulepszyli, co byłoby świetne, ale jeśli zacznie to robić coraz więcej osób, to praktycznie zmienimy forum w Cash-Forum, co byłoby szkoda. Dlatego na razie wolę się wstrzymać, nadal się uczyć i w odpowiednim czasie się odezwać.
A może macie inne zdanie?

Na tym miejscu chciałbym podziękować i pochwalić wszystkich autorów postów za ich bardzo dobre treści. Tak trzymać!!!

Cześć Fitz

Ale to już jakiś początek, że się odezwałeś. Gratulacje.
Tutaj można też zapytać o coś, nie będąc od razu zaczepianym.
Czasami nawet mamy poczucie humoru - raz tak :evil: raz tak :P

Dotychczasowa atmosfera tutaj była dość przyjazna, i chcielibyśmy, aby tak pozostało. Oczywiście nie trzeba się do niczego zmuszać, jeśli uważa się, że jeszcze nie nadeszła odpowiednia pora.

Więc do zobaczenia później - lub niedługo :idea:

Pozdrowienia,
Simona

Napisany przez Karat
Dziękuję administratorowi za ponowne oczyszczenie listy członków. Rejestracje z wątpliwymi stronami internetowymi powinny po prostu zostać usunięte.
Proszę wszystkich, aby od czasu do czasu przyglądali się nowym rejestracjom i zgłaszali administratorowi członków, którzy zapisują się tutaj tylko w celach reklamowych.
Mamy tutaj bowiem administratora, który działa, a nie jak w Borsalino.
Karat

Napisany przez svx_biker

Kiedy ktoś zajrzy na Borsalino z gotówką i pominie bezsensowne posty, zobaczy, że jest tam więcej dobrych wpisów niż tutaj.

To niestety zdarza się w niektórych forach: Wśród bezsensownych jedno- lub dwuliterowych komentarzy, które w zasadzie powinny znajdować się raczej w czacie, trudno znaleźć dobrze napisane i przemyślane wpisy (prawie).

Wolę fora z kilkoma aktualnymi tematami dziennie, niż strony skrótowych komentarzy, które często przechodzą w osobiste ataki.

Jakość przed ilością! Dziękuję zespołowi Salamander.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata