Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję porady.

Napisany przez Conni1979
Cześć wszystkim.

Chciałbym wziąć kredyt w wysokości 6500€, aby spłacić długi, w tym także pewną kwotę długu mojego narzeczonego. Mieszkamy razem z naszymi dwójką dzieci w wynajmowanym mieszkaniu. Teraz moje pytanie. Chciałbym wziąć kredyt samodzielnie. Nie płacę żadnych opłat takich jak czynsz czy prąd - te opłaty ponosi mój narzeczony. Moje dochody wynoszą 1000€ netto plus dodatek rodzicielski za 2 dzieci. Jestem zatrudniona na stałe i mam czystą historię kredytową. Już rozejrzałam się na stronach finansowych w poszukiwaniu kredytu, ale muszę podać czynsz, którego nie płacę swoim kontem.
Co myślicie, czy mam szansę na zatwierdzenie kredytu?
Pozdrowienia, Conni

Napisany przez 6Bankkaufmann
Co się stanie, jeśli z partnerem przeanalizujesz umowę kredytową?

Faktem jest, że w ramach portali kredytowych istnieją również ogólne odliczenia od wydatków na wynajem. I ostatecznie finansowanie może się stać naprawdę kłopotliwe.

Napisany przez Conni1979
Mój partner jest niestety wpisany do Schufy, więc to odpada.

Napisany przez bobodda
Cześć Conni1979,

To naprawdę bardzo trudne.

Mogę sobie wyobrazić, że można znaleźć kredyt, jeśli długo i z rozwagą szuka się odpowiednich ofert.
Wszystkie (banki) chcą obecnie ulokować pieniądze. Oprocentowanie prawdopodobnie nie będzie idealne.

Może warto spróbować poszukać informacji o kredycie od prywatnych inwestorów na stronach internetowych - istnieją dwie większe platformy oferujące takie rozwiązania.
Nie jestem jednak pewien, czy dochód w wysokości 1000 EUR spełnia już minimalne wymagania.

Wtedy decydują prywatne osoby. To znaczy, zależy to także od Twojej historii.

Napisany przez didi317
Po prostu udaj się bezpośrednio do swojego banku. Osobiście rozmowa jest zawsze najlepszym sposobem

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata