Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Formularz wejściowy w stylu Microsoft Office 2003

Napisany przez webmaster
Aby w przyszłości poprawić i usprawnić wprowadzanie postów, istnieje możliwość wyświetlenia formularza wprowadzania w stylu Microsoft Office 2003. Zanim dokonam tej zmiany w forum, chciałbym poznać opinię członków forum.Pod adresem https://phpbb-testforum.tactic.be/pos...e=newtopic&f=1 można to zobaczyć na żywo i przetestować. Jaka jest twoja opinia? Salamander

Napisany przez David
Cześć Salamander

Bardzo bym powitała tę opcję, ponieważ ułatwia wprowadzanie tekstu. Często w tym forum można zauważyć błędy w kodzie HTML.

Z góry dziękuję...!!!

Napisany przez Karat
Cześć Christian! Nowa czcionka wydaje mi się dobra i nie chciałbym zamykać się przed postępem.Także nowe narzędzie do Produktów Strukturyzowanych wydaje mi się dobre. Ta forma inwestowania wzrosła ogromnie w ciągu ostatnich lat. Zwłaszcza u osób, które miały dość trzymania swoich pieniędzy na koncie oszczędnościowym, gdzie otrzymywały 0,5% zysku. Zwykli inwestorzy chcą jednak produktów o prostych konstrukcjach, aby dzień po zakupie wciąż wiedzieć, co kupili. Jednak często brakuje bardzo prostych produktów.Tobie również, Christian, serdeczne podziękowania za wprowadzanie nowości na forum. Zawsze wszystko w demokratyczny sposób.Karat

Napisany przez 2cybercrash
W przypadku opcji wprowadzania programu Office 2003 nie widzę dużych różnic, nie mogę stwierdzić zalet/wad. Jeśli działa dla wszystkich, to dobrze.

Sekcja Produktów strukturyzowanych to świetny pomysł.

Propozycja skrócenia tekstu do jednego wiersza:

Instrumenty związane z akcjami lub indeksem

W sekcji waluty-Certyfikaty-Derwaty, poprawić Währungen

I dziękuję za wszystkie dobre pomysły, Salamander

Napisany przez Springer
Cześć Salamander Zalety: Zabawiłem się trochę z testem. Jest kilka rzeczy, które poprawiają jakość, np. można wybrać czcionkę bezpośrednio, a także podoba mi się wyśrodkowanie tekstu. Wady: Jest jednak wiele symboli, których funkcji nie znam albo nie potrzebuję. Dlatego się zastanawiam. Obecne rozwiązanie wydaje mi się korzystne, ponieważ jest bardzo proste i pozbawione zbędnych ozdobników. W skrócie, bardziej skłaniam się ku istniejącemu rozwiązaniu. Może to sprawić, że będzie mi łatwiej, ponieważ czasami też piszę w HTML dla stron internetowych. Potrafię żyć z oboma wariantami.

Napisany przez ADMCI4
Byłbym bardzo zadowolony, gdyby to zostało zmienione, ponieważ byłoby mi to bardziej znane. Ale mogę też z tym żyć, jeśli zostanie po staremu.

Pozdrawiam Mühli

Napisany przez beta
Preferuję to stare. Wydaje mi się, że jest już wystarczająco dużo możliwości. Pozdrowienia PS: Czy będzie nadal możliwość ładowania obrazu? Czy można to zrobić tylko poprzez link? Pozdrowienia

Napisany przez ADMCI4
Uważam, że to dobry pomysł - ułatwia układanie tekstu i projektowanie postów. Należy jednak zauważyć, że nasze forum nie ma błyszczeć kolorami i kształtami, a treścią postów ....

Salamandra zawsze ma nos wiatru i przynosi innowacyjne pomysły. Dzięki temu jest o krok przed konkurencją. Dziękuję za Twoje zaangażowanie!

Felice

Napisany przez Simona
Byłam dotychczas całkiem zadowolona. Pozdrowienia, Simona

Napisany przez beat
Zdaniem dla portalu obecna wersja jest wystarczająca. W takich sprawach mniej zawsze znaczy więcej.

Napisany przez kandinski
Z całą tą zabawą, która byłaby możliwa, istnieje ryzyko utraty rzeczowości...
Jestem bardzo zadowolony z obecnej wersji. Być może jestem trochę staroświecki???

Napisany przez Karat
Nadal szkoda mi, że coraz mniej członków bierze udział w głosowaniach. Nie może być tak, że większość tutaj tak mało interesuje się tym, co dzieje się na forum. Salamander stworzył naprawdę świetne forum i pozwala nam na aktywne uczestnictwo, praktycznie we wszystkim, co jest możliwe i pożądane, ale wielu po prostu przyjmuje to obojętnie. Uważam, że to bardzo przykre.

Więc wyraźcie swoje zdanie na ten aktualny temat.

Karat

Napisany przez ADMCI4
Jestem zadowolony z tego, co było do tej pory. Czy nowe rzeczy byłyby lepsze, to chętnie zostawiam technologom - przepraszam, ale ze względu na moje braki w zrozumieniu techniki nie jestem w stanie dyskutować na ten temat. Mimo to dziękuję serdecznie za starania o poprawę. Pozdrawiam Heinz

Napisany przez Dany1
Dziękuję Ci, Salamandrze, za nieustające zaangażowanie. Osobiście jestem bardzo zadowolony z obecnej wersji.

Napisany przez webmaster
Kochani przyjaciele forum,

[align=justify:80ca988700]na początek chciałbym podziękować za udział w ankiecie i liczne opinie.
Ponieważ do dzisiaj nie było istotnych kluczowych kryteriów przeciwko aktywacji tego formularza wprowadzania w stylu Microsoft Office 2003, aktywacja została wykonana w dniu 18.03.2007. Jeśli po aktywacji pojawią się większe problemy, ponieważ nie wszystkie przeglądarki internetowe mogą obsłużyć te funkcjonalności, zawsze istnieje możliwość powrotu do poprzedniej wersji.
Proszę wszystkich uczestników forum o odpowiednie zastosowanie obecnych możliwości z odpowiednią dyscypliną, aby nie naruszać zasad forum.[/align:80ca988700]
Dziękuję za informacje zwrotne.

Pozdrowienia, Salamander

Napisany przez webmaster

Preferuję to stare. Myślę, że jest już wystarczająco dużo możliwości.
Pozdrowienia

PS: Czy zostanie możliwość wysłania zdjęcia? Czy można to zrobić tylko poprzez link?

Pozdrowienia

Cześć Beta,

Zdjęcie nadal może być wysłane. Wystarczy kliknąć symbol w polu wprowadzania.

Salamandra

Napisany przez Simona
Cześć Salamandra

Gdy próbuję sprawdzić moje wiadomości prywatne, pojawia się mój profil?? Kurza twarz :?:

Pozdrowienia,
Simona

Napisany przez webmaster

Cześć Salamadre

Kiedy chcę sprawdzić moje wiadomości prywatne, pojawia mi się profil?? Czy cholerstwo :?:

Pozdrowienia,
Simona

Cześć Simona,

problem został zidentyfikowany i naprawiony.

Pozdrowienia, Salamander

Napisany przez Simona
Super, dzięki und

Pozdrowienia,
Simona

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata