Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Przyjazny dla środowiska dostawca gazu i prądu?

Napisany przez lemondrop
Cześć!
Mój mąż i ja chcielibyśmy przełączyć się na nieco bardziej przyjazne dla środowiska źródło energii elektrycznej i gazu. Niestety, jeszcze nie zdecydowaliśmy się na konkretną alternatywę, dlatego szukam waszej rady. Byłoby super, gdybyście mogli podać mi nazwę waszego dostawcy i powód, dla którego się na niego zdecydowaliście!
Dziękuję bardzo.

Napisany przez Haviculd
100% Energii wodnej oferuje Sparstrom we współpracy z Handyflash-Energievergleich, co zdecydowanie czyni go bardziej ekologicznym dostawcą prądu. Mają też gaz w ofercie, więc zajrzyj tutaj. A tam dostępne są również fajne premie za zmianę dostawcy (to właśnie to nas zainteresowało)

Napisany przez Macca
Cześć,
czy mogę zapytać, jak doszedłeś do tego wniosku?
Znam się na tym obszarze dość dobrze i zawsze ciekawi mnie, jak ludzie na to zwracają uwagę. W moim otoczeniu oczywiście już wszystkich zaznajomiłam z tematem, ale niestety znaczna część społeczeństwa nigdy nie dowie się o tym. Ale miło, że teraz to Cię interesuje.
W zależności od tego, gdzie mieszkasz, dostawcy i oferty mogą się bardzo różnić. Najpierw powinieneś poprosić swojego obecnego dostawcę o informacje, a następnie porównać je z lokalnym rynkiem. Mam tu porównywarkę, która bardzo dobrze oddaje istotę sprawy i pomoże Ci znaleźć odpowiednie rozwiązanie. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, nie wahaj się, skontaktuj się ze mną albo napisz tutaj.
Wiele osób teraz dobrze się zna na tym temacie.
Pozdrawiam

Napisany przez Lars04
Każdy powinien teraz mieć ofertę w tej dziedzinie. W przeciwnym razie możesz poszukać jej w Google lub stawiać aktualne pytania. Może nie musisz nawet zmieniać.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata