Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: Zabezpieczyć finansowanie budowy.

Napisany przez Kimi190
Cześć wszystkim,
chciałbym zapytać, jaka polisa ubezpieczeniowa nadaje się do mojego celu i który ubezpieczyciel oferuje coś takiego.
Obecnie mam [url]kredyt budowlany[/url] w wysokości 100 000 [url]euro[/url]. Okres kredytowania wynosi około 20 lat. Chciałbym teraz zabezpieczyć to w taki sposób, aby w przypadku mojej śmierci moja rodzina nie była obciążona comiesięcznymi ratami, a w przypadku utraty pracy [url]ubezpieczenie[/url] (na krótki okres) wskoczyłoby i pokryłołoby comiesięczną ratę.
Kto może mi pomóc?
Dziękuję!

Re: Zabezpieczyć finansowanie budowy.

Napisany przez 2titan1981
Dla śmierć istnieje [url]ubezpieczenie na życie[/url], które można zbudować w taki sposób, że z czasem daje coraz mniejsze zabezpieczenie (staje się tańsze).

A dla bezrobocia można wykupić [url]ubezpieczenie[/url] [url]kredytu[/url], w ramach którego można również ubezpieczyć zgon. Koszty/korzyści musi ocenić ktoś, kto jest w tej dziedzinie głębiej zaangażowany. W przypadku większości [url]kredytów[/url] nie wykupuje się tego ubezpieczenia, ponieważ jest drogie. W przypadku finansowania domu ktoś, kto na tym zarabia, powinien to omówić.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata