Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukiwana pilnie pożyczka na kocioł gazowy.

Napisany przez Janjan88
Cześć Jestem w30 i niedawno stałem się samotnym rodzicem. Teraz stary bojler zepsuł się. W rezultacie nie możemy ogrzać mieszkania, co jest problemem zimą... (mieszkam w domu moich zmarłych dziadków) dlatego szukam kogoś, kto chętnie nam pomoże i pożyczy nam 2 000 euro . Spłacam w miesięcznych ratach po 200 euro. Byłoby wspaniale, gdyby ktoś mógł nam pomóc!! Dziękuję

Napisany przez hausbauwest
Nikt nie da Ci dwóch k na pustą dłoń. Skonsultuj się z urzędem socjalnym w sprawie pożyczki, lub na razie ogrzewaj się prądem. Jeśli nic nie wychodzi, skontaktuj się z urzędem ds. młodzieży, aby przynajmniej tymczasowo zajęto się dziećmi i nie musiały one mieszkad w nieogrzewanym domu przy takiej pogodzie.

Napisany przez Janjan88
Dziękuję, ale moja córka na pewno nie trafi gdziekolwiek indziej. Obecnie przebywamy w hotelu. Chodzę do pracy i nie korzystam z pomocy socjalnej. Dziękuję za odpowiedź ?

Więc nie może być tak źle, że publicznie prosisz tutaj o pieniądze. Idź do banku i załatw sobie debet lub coś w tym stylu.

Napisany przez Janjan88
Nie błagam

Janjan88 pisze: Dziękuję, ale moja córka na pewno nie trafi nigdzie indziej.
Nie byłbym taki pewny. Jeśli zostawisz niepełnoletnie dziecko w nieogrzewanym domu przy ujemnych temperaturach i nie masz pieniędzy, aby natychmiast zmienić tę sytuację, to dzieje się to bardzo szybko. Wystarczy, że jakiś sąsiad, były mąż czy ktoś inny zgłosi to do opieki społecznej, myślę, że szybko zareagują.

Napisany przez Janjan88
Jak już wspomniałam, nie wystawiałabym mojego dziecka na zimno!!

Napisany przez BenniG
Jeśli hotel jest tańszy... Kto ma zamiar zainstalować dla Ciebie kocioł gazowy za 2.000 €? Czy próbowałeś już ustalić z instalatorem gazowym płatność ratalną? Czy instalator żąda płatności z góry?

Napisany przez wbs
Zwróć się również do swojego lokalnego dostawcy gazu, zazwyczaj pomagają oni w uzyskaniu korzystnych pożyczek. W przeciwnym razie np. firmy takie jak Viessmann oferują również wynajem gazowych ogrzewaczy. To mogłoby być alternatywą. Pozdrawiam, Heidi

"
Jeśli hotel jest tańszy...
Kto ma Ci zainstalować kocioł za 2 000 €?
Czy próbowałeś już negocjować z instalatorem raty?
Czy instalator wymaga przedpłaty?

Drogi Beniamin.....który instalator będzie teraz przyjmować zlecenia z opcją płatności ratalnej???
Rzemieślnicy mają pełne ręce roboty.
Jestem pewien, że pomoc otrzymasz od opieki społecznej.
Może tylko wiązać się to z tymczasowym umieszczeniem dzieci pod opieką."

wbs pisze: Zwróć się również do swojego lokalnego dostawcy gazu, zazwyczaj pomagają w udzielaniu kredytów o niskim oprocentowaniu. W przeciwnym razie firmy, takie jak Viessmann, oferują również wynajem kotłów gazowych. To też może być alternatywa. Pozdrawiam, Heidi
Proszę podaj nam link do Viessmanna lub innego producenta oferującego wynajem i instalację urządzeń, chciałbym zobaczyć. To, o czym mówisz, to kontraktowanie ciepła Jednakże dla gospodarstwa domowego jest to kompletna bzdura....

Napisany przez wbs
Bitteschön https://angebote.viessmann.de/heizun...set.name%7D%7D LG Heidi

wbs pisze: Proszę bardzo https://angebote.viessmann.de/heizun...set.name%7D%7D LG Heidi
Odpowiedz na kilka pytań i skorzystaj z doradztwa specjalisty z Twojej okolicy.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Cześć Janjan88, głupia sytuacja.... Pytanie, które się nasuwa, brzmi dlaczego Twoje własne bank nie udziela Ci kredytu (albo po prostu nie korzystasz z debetu), skoro jednak pracujesz?

Herrmueller pisze: Cześć Janjan88, głupia sytuacja.... Pytanie, które się nasuwa, dlaczego Twoje bank nie udziela Ci kredytu (lub po prostu użyj debetu), skoro pracujesz ?
A teraz wydaliście całe swoje pieniądze w hotelu....

Napisany przez brainy
Lokalny dostawca może również oferować kredyt lub Ciepło Plus albo ...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata