Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Kto może pożyczyć mi 50 euro, pilnie potrzebne!

Napisany przez Mikehabl
Cześć, potrzebuję jak najszybciej 50 euro... Potrzebuję ich szybko. Spłacę po jednym lub maksymalnie dwóch miesiącach. Wolę otrzymać pieniądze poprzez PayPal, ponieważ tam jest najszybciej! Oto link i spłacę!! Link: https://www.paypal.me/Mikehbl

Napisany przez 2utopus
Masz euro?

Napisany przez Mikehabl
Cześć, przepraszam, ale potrzebuję faktycznie 50 euro. Pilne....

Napisany przez 6Bankkaufmann
Nie ma prywatnych inwestorów udzielających kredytów bez zabezpieczeń.

Napisany przez finanzierung
Czy spłata w 6 ratach po 10 EUR?

Napisany przez Elex85
Już dawno mógłbyś chodzić po ulicy z kapeluszem albo śpiewać coś pięknego, wtedy problem byłby już rozwiązany! Zbieranie butelek zwrotnych to także taki SEKRETNY PORADNIK

Napisany przez matti85
Po prostu oddaj telefon komórkowy lub komputer, na którym piszesz, do lombardu, tam dostaniesz pieniądze. Alternatywnie sprzedaj ciało.

Napisany przez 2utopus
Oddawanie krwi w klinice uniwersyteckiej - albo po prostu 5,5 godziny minimalnej stawki godzinowej - opłaty za otwarcie konta...

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Broketard, piszę tutaj z wieloletnim doświadczeniem. Z reguły w tej dziedzinie jest wielu oszustów i wyłudzaczy opłat wstępnych. Z pewnością są ludzie, którzy udzielają pożyczek bez większych zabezpieczeń. Ale nie są oni znani i na pewno nie reagują na ogłoszenia internetowe. Raczej, jeśli już, to robią to osobiście, gdy sytuacja wynika z codzienności. Dlatego piszę, że nie ma prywatnych dawców pożyczek, aby to zrozumieć. Bardzo wielu klientów z mojego zawodu padło ofiarą oszustów, którzy ciągle wmawiali, że istnieją kredyty bez zabezpieczeń. Z mojego doświadczenia takie oferty nie istnieją.

Napisany przez vision
utopus pisze: Dawanie krwi w klinice uniwersyteckiej - albo po prostu 5,5 godziny płacy minimalnej - pobieranie opłat za otwarcie konta...
Dawstwo osocza byłoby dobrym rozwiązaniem. Przy zalecanych maksymalnych 65 donacjach w roku, dzięki systemowi bonusowemu można łatwo zarobić ponad 1500 euro gotówką rocznie. Dodatkowo napoje i przekąski. A potem są jeszcze premie letnie itp. Nie boli i znacznie mniej obciąża organizm niż dawstwo krwi. Po prostu sprawdźcie swoje miejsce zamieszkania + dawstwo osocza.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata