Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Szukam osoby prywatnej, która pożyczy mi 500 euro.

Napisany przez Danny76
Cześć wszystkim...szczerze mówiąc, teraz jestem w pewnym kłopocie i szukam kogoś, kto pożyczy mi 500 euro na 2 miesiące. Jestem 42-letnim ojcem rodziny z regularnym miesięcznym dochodem. Niestety, ze względu na moje złe wyniki w Schufa, nie mogę już dostać kredytu. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś tutaj, kto może mi pomóc w potrzebie. Jestem uczciwą osobą i będę wdzięczny za pomoc...proszę o oferty tylko od osób prywatnych i uczciwych. Pozdrawiam, dzięki Danny

Napisany przez 2utopus
Jak było z prywatnym kredytem w wysokości 1000€ w listopadzie? Czy został już spłacony?

Napisany przez Danny76
@utopus Nie wziąłem wtedy tych 1000 euro, bo nie znalazłem żadnej poważnej osoby

Napisany przez coonie
To mi bardzo przykro, że znalazłeś się w trudnej sytuacji. Niestety zdarza się to czasami naprawdę szybko, szybciej niż się wydaje. Nie jestem pewien, czy to dobry pomysł pożyczanie pieniędzy od prywatnych osób. Wydaje mi się, że ryzyko wpadnięcia w ręce lichwiarzy jest dość duże. Być może lepiej byłoby skontaktować się z doradcą ds. zadłużenia? Lub dowiedzieć się, jakie masz możliwości w obecnej sytuacji, aby zmniejszyć koszty codziennego życia?

Napisany przez HUSKY77
Nie wyobrażam sobie, że istnieją lichwiarze, którzy po prostu pożyczają ci pieniądze

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata