Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: poręczenie

Napisany przez Peto
Cześć ... czy możecie mi powiedzieć, które banki udzielają kredytów z poręczeniem? Słyszałem, że nie wszystkie banki to robią. Mam niestety negatywną historię kredytową w Schufa i nie mogę dostać kredytu samodzielnie. Z góry dziękuję za pomoc. Proszę oszczędzić inne wskazówki, bo nie znacie mojej sytuacji ...

Napisany przez 2utopus
Jak przebiegła przeprowadzka w zeszłym roku? Mam nadzieję, że wszystko w porządku i wyprowadziliście się z wilgotnego mieszkania. Wygląda na to, że kredyt w banku nie wchodzi w grę - poręczenie oznacza w zasadzie, że ktoś inny dostaje kredyt, a ty - czy mogą one pokryć wymaganą kwotę z tytułu wyroku sądowego czy to nowe długi konsumenckie?

Napisany przez Peto
Przeprowadzka przebiegła pomyślnie. Dziękuję. Chodzi o uregulowanie zaległości finansowych i w ciągu kilku lat ponowne uzyskanie porządnego raportu kredytowego.

Napisany przez brainy
Jeśli ktoś występuje jako poręczyciel, pozwól mu wziąć kredyt. Jest to ekonomicznie to samo dla poręczyciela.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata