Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Dyskusje na tematy związane z pracą i zawodem.

Re: obcy ludziom

Napisany przez ProfFF
Cześć,
mój przełożony jest totalnie nieprzyjazny wobec ludzi, urodzony do bycia szefem, więc ma właściwie mało pojęcia o komunikacji z normalnymi ludźmi. Widziałem kiedyś książkę na jego biurku zatytułowaną Smalltalk: Sztuka eleganckiego rozmawiania, więc naprawdę ma trudności ze społecznymi relacjami.
Teraz mówi, że chce się wkrótce bardziej skupić na pozyskiwaniu klientów. Zaproponowałem się, że zajmę się tym, bo wiem, że inaczej nic z tego nie będzie, ale on twierdzi, że to sprawa szefa i sam się tym zajmie.
Nie mam pojęcia, co z tego będzie... Chyba wszyscy niedługo zbankrutujemy, a firma upadnie jako pierwsza.

Re: obcy ludziom

Napisany przez Leberwurstliebe
Do planowania pozyskiwania klientów nie musi robić małych rozmów, prawda?
Musi po prostu dowiedzieć się, jak działa pozyskiwanie klientów w dzisiejszych czasach. To już nie tak, że poleca go sąsiad matki czy kolega z pracy, ani że szuka się go w książce telefonicznej, ale jest o wiele bardziej skomplikowane.

Rozróżnia się między pozyskiwaniem na zimno i na ciepło, czyli z jednej strony pozyskiwanie nowych klientów, a z drugiej odzyskiwanie kontaktu biznesowego.
W obu przypadkach pomocna jest dla nas digitalizacja - ci, którzy nie widzą korzyści w jej wykorzystaniu, prędzej czy później będą wydawać się dosłownie przestarzali.

Widzisz, twojemu szefowi nie trzeba teraz prowadzić bezpośrednich rozmów!

Więcej informacji znajdziesz tutaj: https://kundengewinnungscoach.de/akq...ndengewinnung/

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata