- pn lip 22, 2019 10:39 am
Cześć Kochani,
Jestem Denise, mam 24 lata i niestety od lat jestem niezdolna do pracy. W tym roku mam same niepowodzenia i od tygodni szukam[url]kredytu[/url] w wysokości 2000-3000€. Niestety mam negatywną historię w Schufie. Jednak nie jest to moja wina, a moja mama kiedyś bez mojej wiedzy i zgody zamawiała rzeczy na mój adres i nigdy nie płaciła.
W związku z tym zwracam się do Was o pomoc. Czy ktoś mógłby mi pomóc? W ciągu ostatnich tygodni wielokrotnie natknęłam się na oszustów żądających przedpłaty i opłat, dlatego naprawdę nie mam już wiary, że wyjdę z tych finansowych tarapatów. Dotychczas miałam zawsze dużo pieniędzy i nigdy nie musiałam prosić o pomoc, ale teraz, z powodu mojej choroby, niestety jestem zmuszona. I jestem tak niezdolna do pracy.
Otrzymuję 1250€ i chciałabym przelewać 100€ miesięcznie w ratach.
Być może ktoś tutaj ma jeszcze serce i może mi pomóc?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrowienia, Wasza Nisi95
Jestem Denise, mam 24 lata i niestety od lat jestem niezdolna do pracy. W tym roku mam same niepowodzenia i od tygodni szukam
W związku z tym zwracam się do Was o pomoc. Czy ktoś mógłby mi pomóc? W ciągu ostatnich tygodni wielokrotnie natknęłam się na oszustów żądających przedpłaty i opłat, dlatego naprawdę nie mam już wiary, że wyjdę z tych finansowych tarapatów. Dotychczas miałam zawsze dużo pieniędzy i nigdy nie musiałam prosić o pomoc, ale teraz, z powodu mojej choroby, niestety jestem zmuszona. I jestem tak niezdolna do pracy.
Otrzymuję 1250€ i chciałabym przelewać 100€ miesięcznie w ratach.
Być może ktoś tutaj ma jeszcze serce i może mi pomóc?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrowienia, Wasza Nisi95