Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Mała pożyczka pomimo BIK i ustawy o pomocy społecznej

Napisany przez Nisi95
Cześć Kochani,

Jestem Denise, mam 24 lata i niestety od lat jestem niezdolna do pracy. W tym roku mam same niepowodzenia i od tygodni szukam [url]kredytu[/url] w wysokości 2000-3000€. Niestety mam negatywną historię w Schufie. Jednak nie jest to moja wina, a moja mama kiedyś bez mojej wiedzy i zgody zamawiała rzeczy na mój adres i nigdy nie płaciła.

W związku z tym zwracam się do Was o pomoc. Czy ktoś mógłby mi pomóc? W ciągu ostatnich tygodni wielokrotnie natknęłam się na oszustów żądających przedpłaty i opłat, dlatego naprawdę nie mam już wiary, że wyjdę z tych finansowych tarapatów. Dotychczas miałam zawsze dużo pieniędzy i nigdy nie musiałam prosić o pomoc, ale teraz, z powodu mojej choroby, niestety jestem zmuszona. I jestem tak niezdolna do pracy.

Otrzymuję 1250€ i chciałabym przelewać 100€ miesięcznie w ratach.

Być może ktoś tutaj ma jeszcze serce i może mi pomóc?

Będę wdzięczna za odpowiedź.

Pozdrowienia, Wasza Nisi95

Napisany przez tomy778
Bez zabezpieczeń nikt tutaj nie pożyczy ci pieniędzy. Po co są potrzebne pieniądze? Umów się na spłatę rat z dłużnikami i wyjaśnij sytuację, ponieważ w przypadku prywatnej upadłości nic nie otrzymają od ciebie, ponieważ znajdujesz się poniżej progu egzekucji. W takiej sytuacji lepiej dla nich będzie przyjąć ratę w wysokości 50 € lub 100 € niż ostatecznie nic nie dostać. Tutaj nikt ci nic nie pożyczy. Bank też tego nie zrobi, ponieważ ryzyko niewypłacalności jest zbyt duże. Dlaczego więc prywatna osoba miałaby to zrobić? Udzielanie [url]kredytów[/url] nie ma nic wspólnego z sercem. Dlatego istnieje pomoc społeczna. To może być surowe, ale to są fakty.

Napisany przez 2utopus
Oszczędzaj w czasie dostatku, to będziesz miał w potrzebie.Potrzebujesz 2000€ czy 3000€? Przy 100€ raty spłaty byłoby to 20-30 miesięcy - czy jesteś w stanie zrezygnować z 100€ każdego miesiąca przez tak długi czas?(Jakie są Twoje miesięczne wydatki?)Jeśli Twoja matka jest winna, dlaczego nie poinformowałeś o tym rejestrze dłużników? Czy to zostało ustalone przez sąd? Powinno to zostać wyjaśnione - czy Twoja matka nie może Ci pomóc?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata