Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Doświadczenia z finansowaniem.

Napisany przez DomDomDom9
Dobry wieczór,

chciałbym usłyszeć was o waszych doświadczeniach z finansowaniem domów.

Spłata, ile własnego kapitału mieliście, jak wysoki jest wasz kredyt itd.

Dzięki i miłego wieczoru!

Napisany przez BenniG
Tutaj jest wystarczająca liczba zapytań.
Możesz zajrzeć do różnych wątków, aby zdobyć dobre wrażenie.
W ten sposób możesz również od razu zauważyć potencjalne obszary optymalizacji.
A może chcesz stworzyć statystykę i potrzebujesz filtrowanych danych?

Napisany przez NaTwoim13
Forum z recenzjami użytkowników //Link wygasł

Napisany przez 2tneub
@Thomas Wydaje mi się, że OP nie chciał czytać opini o Tobie, ale zainteresowałyby go konkretne liczby dotyczące poszczególnych finansowań. Ponadto, gdybym znalazł kogoś na portalu recenzyjnym, kto napisał 10 recenzji w ciągu 4 dni, a potem żadnej więcej, byłbym podejrzliwy i podejrzewałbym ghostwriting. Jeśli te recenzje na checkdeinvermittler są autentyczne, powinieneś zachęcać kolejnych klientów do dodawania swoich opinii. W przeciwnym razie sytuacja na checkdeinvermittler będzie wyglądać zbyt sztucznie.

Napisany przez NaTwoim13
Dzięki za wskazówkę, ale nie masz racji w swoim podejściu. Zarejestrowałem się na checkdeinvermittler i wysłałem moim ostatnim klientom zaproszenie (bez tego nie ma mowy), więc wszystko jest w porządku. Pozostawmy, jak zawsze, decyzję konsumentom, moderacji będziesz ją odrzucać, jeśli nie będzie tego wymagać, bądź, jak ty, skorzystasz z mojej szczegółowej wiedzy. Aha, jeśli ktoś (checkdeinvermittler) nie ma nic do ukrycia, to nawet Cię nie martwi, a jeśli zauważysz dużą liczbę konsultacji telefonicznych, to oznacza, że dużo konsumentów pochodzi z forum lub z jego rekomendacji. Dziękuję również za Twoją uwagę, muszę znów wysłać kilka linków zaproszeniowych.

Napisany przez 2tneub
noelmaxim pisze:
Ach tak, a ten kto (checkdeinvermittler) nie ma nic do ukrycia, ten w ogóle nie przejmuje się twoją głową.

OT:

Może być, że nie masz nic do ukrycia, ale myślenie w ten sposób jest zbyt naiwne.
Kwestia fałszywych ocen stanowi realny problem dla operatorów platformy i oczywiście dla klienta, ponieważ trudno jest to wykryć, jeśli jest dobrze zrobione.
Właśnie na wielu ocenach w krótkim czasie, podczas gdy liczba ocen przed i po tym okresie pozostaje bez zmian, takie kupione oceny można łatwo rozpoznać. Dodatkowo po nadproporcjonalnie dobrych ocenach w tej samej ramie czasowej. Ten, kto o tym wie, wyklucza produkt lub dostawcę dla siebie.

W dziedzinie ocen hoteli pojawiły się już pewne raporty w telewizji, a także na Amazonie zauważyłem kilka artykułów, które początkowo miały mizerne recenzje przez miesiące, a nagle z dnia na dzień pojawiały się tam dziesiątki najlepszych ocen.

Cytat od noelmaxim

Dzięki także za twoją uwagę, muszę znowu wysłać kilka linków zaproszeniowych.

Rób to więc regularnie. Wygląda to znacznie lepiej.

Napisany przez NaTwoim13
tneub pisze:
OT:

Może i nie masz nic do ukrycia, ale takie myślenie jest zbyt naiwne.
Problemem dla operatorów platform oraz oczywiście dla klientów jest kwestia fałszywych opinii, ponieważ jest trudno je rozpoznać, gdy są dobrze zrobione.
Można łatwo zauważyć kupione opinie po wielu recenzjach w krótkim czasie, podczas gdy liczba recenzji wcześniej i później stoi w miejscu. Do tego dochodzi przesyt pozytywnych opinii w tym okresie czasu. Kto to wie, wyklucza produkt lub dostawcę.

W przypadku opinii hotelowych pojawiło się już kilka programów telewizyjnych, a także na Amazonie zauważyłem wiele artykułów, które początkowo miały fatalne opinie przez miesiące, a nagle z nikąd przez 2-3 dni pojawiały się same super recenzje.

[/B]Następnie regularnie to rób. Wygląda to znacznie lepiej.

Ok, ale muszę także powiedzieć, że w gruncie rzeczy mnie to nie obchodzi, jak o tym myślą. Wiem, ile dobrej, uczciwej pracy stoi za tym, dlaczego tak działam i że to w zasadzie - jeśli w ogóle - działa jedynie wspierająco. Chcę po prostu dać konsumentom możliwość ocenienia, kim jestem, aby mogli to konkretnie sprawdzić i czerpać z tego korzyści, jeśli widzą i je mają.

Są też, jak widzimy, użytkownicy o zupełnie innych interesach niż prawda i tematyka forum - nawet jeśli czas ich minął - negatywne przykłady, gdzie ktoś robi dobrą i uczciwą pracę, a jest krytykowany, ale jak wiecie, działam w interesie wielu konsumentów szukających porad i pomocy.

Mimo wszystko dziękuję za uwagę.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata