Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukuję osoby prywatnej, która mogłaby mi pożyczyć pieniądze na spłatę moich długów.

Napisany przez Katkejulia
Szukam osoby prywatnej, która byłaby gotowa pożyczyć mi 2000€, abym mógł spłacić moje długi.
2000€
Spłaciłbym im w 8 miesięcznych ratach po 250€ każda.
Osoba, która się zgodzi, otrzyma oczywiście zdjęcie mojego dowodu osobistego, prawa jazdy itp., co tylko będzie wymagane. Oraz mój numer WhatsApp w przypadku jakichkolwiek pytań.
Chętnie podpiszę umowę.
Z góry dziękuję

Re: Poszukuję osoby prywatnej, która mogłaby mi pożyczyć pieniądze na spłatę moich długów.

Napisany przez 2titan1981
titan1981 pisze:
Cześć,

Nikt nie da ci pożyczki bez odsetek. Jeśli byś szukał, to poniższe informacje na pewno wydałyby ci się znane, dlatego dodam je teraz do każdej odpowiedzi. Ale prawdopodobnie teraz i tak nic więcej nie przyjdzie, ponieważ prawdopodobnie Ping Account ma teraz na celu zaoferowanie tej platformy ostatniemu wspomnianemu typowi.

Najlepiej ustalić raty z wierzycielem, możesz np. spłacać 250€ miesięcznie.

Inne opcje to:
Skorzystanie z debetu, zapytanie banku, rodziny, przyjaciół i pracodawcy. Następnie np. skorzystaj z Auxmoney itp. Jeśli nikt nie udzieli ci kredytu, na pewno jest ku temu ważny powód, dlaczego go nie dostaniesz.

W takim przypadku pomocna będzie tylko doradca ds. zadłużenia.

Pożyczki prywatne tutaj nie są oferowane, jeśli czytasz, nigdzie nie znajdziesz takich ofert. Jeśli takie oferty się zdarzą, będą pochodziły z 99,999999% od ludzi, którzy chcą cię oszukać... Trzymaj się więc powyższej kolejności. Nic innego nie doprowadzi do sukcesu w pozbyciu się długów.

?????????????????

Napisany przez Marc2512
Mam raczej wrażenie, że oszuści to ci, którzy składają zapytania... (Nie teraz konkretne TE tutaj, ogólnie)

Napisany przez 2utopus
To teoretycznie działa w obie strony ...

z jednej strony mogą to być fałszywe tożsamości lub osoby niewypłacalne, które chcą wziąć kredyty.
A z drugiej strony oszuści, którzy chcą sprzedać kredyty, za które trzeba najpierw zapłacić z góry (lub zawrzeć inne umowy) - i później nic nie otrzymać ...

Napisany przez Sephir0th
Katkejulia pisze:
Szukam osoby prywatnej, która byłaby gotowa pożyczyć mi 2000€, abym mogła spłacić moje długi.
2000€
Spłacałabym to w 8 miesięcznych ratach po 250€ miesięcznie.
Osoba, która się zgodzi, otrzyma oczywiście zdjęcie mojego dowodu, prawa jazdy, itp., co jest wymagane. I mój numer WhatsApp na wypadek jakichkolwiek pytań.
Chętnie podpiszę umowę.
Z góry dziękuję

Jak zaciągnięcie nowego długu ma pomóc w spłacie długów? Sugestie tu przedstawione z pewnością są bardziej celowe.

Napisany przez ZehWeh
Pod warunkami podanymi przez TE pozbyłby się odsetek, które musi spłacić od swoich otwartych zadłużeń.

Napisany przez 2utopus
A kredytodawca mógłby zaoszczędzić na ujemnych stopach procentowych w swoim własnym instytucie bankowym.

Napisany przez Marc2512
I ryzyko niewypłacalności jest za darmo?

Napisany przez Steff
Cześć, czy istnieją rzetelni prywatni pożyczkodawcy? Szukam pożyczki w wysokości 5000€ z miesięczną ratą w wysokości 400€. Chętnie udzielę dokładnych informacji na PW, tylko poważne oferty, bez żadnych wpłat z góry ani podobnych rzeczy. Poszukuję rozwiązania stosunkowo szybkiego i nieskomplikowanego.

Napisany przez 2titan1981
titan1981 pisze:
Cześć,

Nikt nie pożyczy ci pieniędzy bez odsetek. Jeśli byś się rozejrzał, to poniższe informacje na pewno cię nie ominęły, i będę je teraz dołączał do każdej kolejnej prośby. Ale prawdopodobnie i tak nic więcej nie przyjdzie, bo prawdopodobnie Ping Account został użyty aby dać występ ostatnio wspomnianemu typowi.

Najlepiej ustalić z wierzycielem raty, możesz spokojnie spłacać 250€ miesięcznie.

Inne opcje to:
Skorzystanie z debetu, zapytanie banku, rodziny, przyjaciół i pracodawcy. A także na przykład Auxmoney itp. Jeśli nikt nie udzieli ci pożyczki, to na pewno jest na to ważny powód, dlaczego jej nie otrzymasz.

W takim przypadku pomocna będzie jedynie pomoc doradcy ds. zadłużenia.

Prywatne pożyczki tutaj nie są oferowane, jeśli przeczyta się oferty, to będą to w 99,999999% przypadków osoby, które chcą cię oszukać... Dlatego trzymaj się powyższej kolejności. Wszelkie inne rozwiązania nie doprowadzą do sukcesu w spłacie długów.

?????????????????????

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Steff, w tej dziedzinie działają wyłącznie oszuści i oszuści pobierający opłaty z góry. Bez zabezpieczeń nie ma nikogo, kto po prostu pożyczyłby 500 EUR.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata