Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pieniądze

Napisany przez anastasia
Cześć, czy ktoś mógłby mi pożyczyć 250 euro? Pozdrowienia, Anastazja

Napisany przez 2tneub
Ustal raty z wierzycielem
# Skorzystaj z oszczędności
# Skorzystaj z debetu
# Zapytaj bank o kredyt
# Zapytaj krewnych
# Zapytaj przyjaciół
# Zastaw wartościowe przedmioty w lombardzie, których komornik nie może zająć
# Przyjmij dodatkową pracę za 450, niedługo 520 €
# Skorzystaj z poradnictwa dla dłużników

Napisany przez 2utopus
Wczoraj potrzebowano 500€ - dzisiaj tylko 250€ - jutro pewnie nic więcej nie będzie potrzebne?

Napisany przez 2tneub
Albo wczoraj znalazł się głupiec, który potrzebuje dziś kolejne 250 €, bo wszystko tak dobrze poszło.

Napisany przez anastasia
Cześć. Po pierwsze, nie dostałem od nikogo pieniędzy! Nie powinno się oskarżać nikogo, jeśli nie zna się prawdy. Bez szacunku. Zwłaszcza jeśli nie zna się sytuacji. Mogę powiedzieć, że jesteś po prostu leniwy i arogancki, ale tego nie zrobię, ponieważ po pierwsze Cię nie znam, a po drugie uważam to za brak szacunku mówić tak negatywnie o osobie.
Nie obchodzi mnie, czy wierzysz czy nie, znam prawdę.

Miłego dnia!

Napisany przez volltilger
@anastasia: Bez szacunku? Dokładnie, nie mam ŻADNEGO szacunku dla żebraków i pasożytów takich jak ty. Znikaj wreszcie i przestań dalej nadużywać forum. Dzięki.

Napisany przez 2tneub
anastasia pisze:
Halo. Po pierwsze, nie otrzymałem pieniędzy od nikogo! Nie powinno się obwiniać nikogo, jeśli nie zna się prawdy. Bez szacunku. Zwłaszcza jeśli nie zna się sytuacji. Mogę powiedzieć, że jesteś po prostu leniwy i arogancki, ale tego nie zrobię, ponieważ po pierwsze nie znam cię, a po drugie uważam za nieodpowiednie mówić źle o kimś.
Nie obchodzi mnie, czy mi wierzysz, czy nie, ja znam prawdę.
Miłego dnia!

Nieszanowne jest:
1.) Nawet się nie wysilić i nie przeczytać postów. Wtedy zauważyłbyś, że tutaj nie ma pożyczek.
2.) Świadomie zignorowanie odpowiedzi na twój pierwszy post.
3.) Nie wspomnienie nawet w najmniejszym stopniu warunków spłaty pożyczki w obu postach.
4.) Zamiast punktów 1-3 otworzyć kolejny 2. post i nie tłumaczyć nawet w najmniejszym stopniu, dlaczego teraz zamiast 500€ potrzebne są tylko 250€.
Czy naprawdę oczekujesz, że ktoś tu da ci pieniądze lub je podaruje?

Rozumiem, że z brakiem lub niskim dochodem obecnie trudno jest wiązać koniec z końcem. Czy jednak ktoś naprawdę wierzy, że będzie lepiej? Ceny prawdopodobnie nie spadną, a mentalność pełnego ubezpieczenia, która obecnie obowiązuje w państwie, wreszcie minie. Ale od pewnego czasu jest niedobór personelu w dużej części firm. Ledwie mogę sobie wyobrazić, że nie można znaleźć pracy, jeśli naprawdę się chce. Być może nie koniecznie wymarzone stanowisko, ale lepsze niż brak pracy. Jeśli masz słabo płatną pracę, z pewnością były wystarczające możliwości w ostatnich latach, aby poszukać lepiej płatnej pracy. Trzeba się po prostu rozejrzeć.
Obecnie poszukujemy w naszych firmach pracowników od wysoko opłacanych ekspertów IT po sprzątaczki/opiekunki do nieruchomości itp. Nawet dla sprzątaczek, gdzie nie są wymagane żadne specjalne umiejętności, nie otrzymujesz żadnych podań.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata