Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej

Napisany przez geizkragen
Mam 26 lat i nadal jestem studentem. Nadal brakuje mi prywatnego ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej.

Powoli powinienem zawrzeć to ubezpieczenie. Czy to ubezpieczenie wystarczy dla mnie, czy powinienem zastanowić się nad innymi ubezpieczeniami, które powinny być uważane za minimalne wyposażenie?

Dziękuję,
Sknerus

Napisany przez Der Makler
Cześć.
Więc prywatne ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej jest naprawdę bardzo ważne. Kosztuje około 60 euro rocznie przy bardzo dobrej ochronie. Zdecydowanie polecam rozważyć już teraz ubezpieczenie na wypadek niezdolności do pracy. Dla studentów jest to naprawdę bardzo tanie. Najlepsze oferty otrzymasz od brokera ubezpieczeniowego. On może bezpłatnie porównać umowy wielu firm i przedstawić Ci najlepszą ofertę w najniższej cenie.

Wszelkie dalsze kwestie powinny zostać omówione w osobistej rozmowie z brokerem.

Napisany przez ADMCI4
Co trzecie gospodarstwo domowe nie ma prywatnego ubezpieczenia odpowiedzialności cywilnej. Właśnie to ubezpieczenie, jak wskazuje jego nazwa, jest absolutnie konieczne. Ponieważ osoba wyrządzająca szkodę innej osobie odpowiada za nią cały swoim majątkiem prywatnym.

Riemer
doradca ubezpieczeniowy

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata