Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt na modernizację z okresem spłaty 180 miesięcy

Napisany przez windel1
Cześć,

ponieważ tutaj jest wielu ekspertów, chciałbym zapytać, czy istnieją banki udzielające pożyczek w wysokości 50000 euro na modernizację, na okres około 180 miesięcy, bez konieczności wpisu hipotecznego.

Dziękuję

Napisany przez MThiemann
Istnieją instytucje finansowe, które udzielają właścicielom nieruchomości kredytów do maksymalnie 50 000 EUR bez konieczności zabezpieczenia hipotecznego, na okres 180 miesięcy. Zazwyczaj oprocentowanie jest wtedy nieco wyższe niż obecne warunki kredytów budowlanych. Banki pobierają wyższą opłatę za wyższe ryzyko. Współpracujemy z bankami, które udzielają takich pożyczek. Na stronie Baufiservice24 możesz szybko i łatwo złożyć swoje zapytanie online i otrzymać od nas niezobowiązującą ofertę w ciągu jednego dnia. Pozdrawiam, M. Thiemann (BaufiService24)

Napisany przez ADMCI4
Szanowni Państwo,

Mamy nadal negatywny wpis w Schufa do grudnia tego roku z powodu zakończonej upadłości z 8.8.2006, od stycznia przyszłego roku nie będzie już żadnych informacji w Schufa. Potrzebujemy kredytu na zakup domu w wysokości 80.000,00 euro na okres od 180 do 200 miesięcy, z ratą w wysokości 600,00 euro lub nieco wyższą. Czy mogliby Państwo nam pomóc? Jesteśmy emerytami z dochodem emerytalnym w wysokości 2600,00 euro.

Schwan Willibald i Gisela, e-mail: willi.schwan@freenet.de
Dziękujemy bardzo

Napisany przez shany
Cześć,

niedawno musiałem wziąć kredyt na start własnej działalności. Myślałem, że ze względu na niewielkie zabezpieczenia będzie trudno mi dostać kredyt. Jednak obliczyłem i złożyłem wniosek o kredyt za pomocą kalkulatora porównawczego.

Pozdrowienia,
Shany

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata