Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Przyznanie kredytu bez uprzedniej weryfikacji wnioskodawcy.

Napisany przez ADMCI4
Ponieważ w ostatnim czasie mamy poważne problemy finansowe i regularnie otrzymujemy oferty bankowe w skrzynce, w których wydaje się, że możemy bez większych problemów ubiegać się o kredyt telefonicznie lub online, chcielibyśmy skorzystać z tej możliwości. Jednak nie jest dla nas jasne, w jaki sposób bank sprawdzi nasze dane, jeśli nie pojawi się tam osobiście. Czy ktoś ma doświadczenie w tej kwestii i może nam udzielić informacji? Dziękujemy i pozdrawiamy, GebrüderGrimm

Napisany przez MThiemann
Cześć Bracia Grimm,

każdy bank przed udzieleniem pożyczki będzie sprawdzać zdolność kredytową i osobistą kredytową swojego potencjalnego klienta.

W tym celu wykorzystywane są dokumenty potwierdzające dochody, wyciągi z konta z ostatnich czterech tygodni oraz raport z Schufy do celów informacyjnych, które musisz dostarczyć bankowi pocztą, jeśli nie pojawiłeś się osobiście.

Ponadto banki potrzebują informacji na temat Twojej sytuacji rodzinnej i miesięcznych wydatków (na przykład: raty kredytów, zobowiązania alimentacyjne itp.).

Oczywiście w listach reklamowych nie zwraca się na to uwagi, ponieważ banki chcą najpierw otrzymać Twoje zgłoszenie kredytowe, a następnie sprawdzić wyżej wymienione punkty.

Pozdrowienia
M. Thiemann

Napisany przez ADMCI4
Zazwyczaj musisz się tam zidentyfikować na okienku pocztowym, skąd wszystko zostanie przekierowane do banku.

To jednak może potrwać bardzo długo. Wiem z własnego doświadczenia, że osobiste stawienie się jest właściwie lepsze.

Napisany przez herzblume1974
Sam znalazłem się już tak wiele razy w trudnej sytuacji, w której potrzebowałem kredytu, ale dopiero teraz znalazłem sposobność na jego uzyskanie i chciałbym się nią podzielić z innymi.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata