Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: Wybór poszczególnych elementów ubezpieczenia majątkowego

Napisany przez ADMCI4
Cześć hallo.

Zauważyłem, że moje dobra domowe w ostatnim czasie znacznie się powiększyły. Dlatego chciałbym powoli wykupić ubezpieczenie mienia.

Trochę przeglądałem internet i uważam, że te kompleksowe pakiety są zbyt obszerne. Dlatego dobrze byłoby, gdyby ktoś mógł mi powiedzieć, czy można ubezpieczyć się także przed pojedynczymi niebezpieczeństwami, ponieważ te ubezpieczenia są również dosyć drogie.

Ktoś ma pojęcie? Pozdrowienia, Bully

Napisany przez PI112
Cześć,

drogość jest tutaj znowu kwestią względną. W przypadku wielu pakietów zdarza się, że wersja kompletna jest tańsza niż wybieranie tylko określonych treści.

Pozdrowienia, Chris

PS: Jak zawsze, ostrożność przy porównywaniu i zawieraniu umów przez internet!

Napisany przez ADMCI4
Nie, niestety nie można. Też próbowałem... Wszystkie niebezpieczeństwa są spakowane w jednej polisie.

Napisany przez PI112
Cześć Fred,

jeśli przez zagrożenie rozumiesz składniki F, LW, ST i LW, to masz rację. Jednak jeśli chodzi o szkody elementarne, przepięcia, kradzieże rowerów, itp., to się mylisz. Można jeszcze popracować nad każdą polisą majątkową. Dlatego zawsze odradzam te wspaniałe oferty internetowe. Sieć nie może zastąpić osobistej porady!!!

Pozdrowienia, Chris

Napisany przez ADMCI4
Online taryfy są zazwyczaj tańsze!!

Skorzystaj z usług doskonałego eksperta finansowego, a następnie zawrzyj umowę na ubezpieczenie przez internet

Napisany przez PI112
Dokładnie Fred,

wybitni eksperci finansowi pracują tylko dlatego, że tak bardzo lubią swoją pracę. Nikogo nie powstrzymasz, ale uważam, że proponowane przez Ciebie podejście jest moralnie naganne. Ponadto muszę powtórzyć, że ubezpieczenie mam nie po to, aby wypłacało pieniądze, ale w przypadku szkód, a tutaj znowu pojawia się ekspert, który wspiera danego ubezpieczonego.

Pozdrowienia, Chris

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata