Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Od profesjonalistów i innych...

Napisany przez ADMCI4
Wygląda na to, że wszyscy tu mają ogromną wiedzę na temat giełdy i związanego z nią otoczenia...

Mam nadzieję, że to nie jest forum, gdzie niedoświadczonym od razu się dokucza. No cóż, może niedoświadczony to lekka przesada, ale będę daleki od profesjonalizmu. Mimo to bardzo interesuję się giełdą i chciałbym poszerzyć moją wiedzę!

Mam nadzieję, że na zrozumienie trafię przynajmniej u niektórych...

Pozdrowienia,
smi1

Napisany przez ADMCI4
Po pierwsze, witaj i serdecznie witamy.

W gruncie rzeczy jestem zdania, że nie ma głupich pytań. Tylko ten, kto nie pyta, nie może się nauczyć.

Niemniej jednak mała wskazówka. Bardzo cenimy sobie tu to, że nie zakłada się nowego wątku od razu dla każdej mało istotnej kwestii. Może więc w przyszłości przejrzyj tematy i jeżeli naprawdę nic nie znajdziesz, załóż nowy wątek. Dziękujemy i życzę miłej zabawy z nami

Napisany przez ADMCI4

to tutaj jest bardzo doceniane, jeśli nie zakłada się nowego wątku za każdym razem dla każdej drobnostki. Dlatego może w przyszłości przejrzeć tematy i jeśli naprawdę nic nie znajdziesz, założyć nowy.

Będę się starać...

Ale mam pytanie dotyczące podforów dotyczących różnych indeksów; czy można założyć nowy wątek, jeśli chcesz omówić tytuł lub zwrócić na niego uwagę, czy raczej nie? Przecież służy to tylko do porządku :wink:

Napisany przez ADMCI4
Nowy wątek zostanie automatycznie umieszczony na górze odpowiedniej kategorii. Nie ma potrzeby tworzenia nowego wątku tylko po to, aby umieścić swój post na górze.

Napisany przez richard100
po raz pierwszy witam i życzę serdecznie powitań.

generalnie uważam, że nie ma głupich pytań. tylko ten, kto nie pyta, niczego się nie nauczy.

Tak, nie ma głupich pytań, są tylko ewentualnie głupie odpowiedzi. :lol: Na przykład, nie zadawaj tak głupich pytań....
Jeszcze jedna drobna anegdota: podczas mojej pracy miałem często do czynienia z nowo zatrudnionymi. To, co zauważyłem, to że głównie ci pracownicy, którzy zadawali dużo pytań, stawali się potem najlepszymi pracownikami.
Dlatego nauczyłem się nie wstydzić moich pytań. :lol:
Pozdrowienia Rich

Napisany przez ADMCI4

automatycznie wyświetlany jest najnowszy post na samej górze w odpowiedniej kategorii. Więc nie ma potrzeby zakładania nowego wątku tylko po to, aby umieścić swój post na samej górze.

To jest dla mnie jasne... Nie jest to jedyny forum, na którym jestem zarejestrowany, ale jedyny, który dotyczy giełdy.

Ale jeśli rozmawia się w wątku o BMW, to nie muszę zaczynać od Allianz. Tak to miałem na myśli, mając na uwadze przejrzystość.

smi1

Napisany przez richard100
Cześć smi1
Jest już jasne. Jeśli chcę napisać o tytule, nad którym dotychczas nie dyskutowano, to otwieram nowy tytuł.
Ale najpierw dokładnie sprawdzam, czy o tym nie rozmawiano.
Pozdrowienia, Rich

Napisany przez ADMCI4
i już wszyscy się rozumiemy... fajnie coś takiego :wink:

smi1

Napisany przez 2cybercrash
Witaj smi, jesteś teraz setnym użytkownikiem z ważną rejestracją, przynajmniej mam taką nadzieję. Twój ostrożny start w dziale Inne posty już w jakiś sposób wydaje się taktowny i dyskretny. Takie cechy są tutaj cenione, a tacy użytkownicy mogą liczyć na dobre rady w pytaniach początkujących, o ile oczywiście można odpowiedzieć nimi na podstawie naszej skromnej wiedzy. Bądź odważny i aktywnie uczestnicz, na pewno się opłaci.

Napisany przez Simona
Powodzenia tutaj i witaj :!:

Pozdrowienia,
Simona

Napisany przez ADMCI4

Witaj smi, jesteś teraz setnym użytkownikiem z ważną rejestracją, mam nadzieję przynajmniej. Twój ostrożny start w dziale inne posty już jakoś kulturalnie i dyskretnie działa. Takie cechy są tu cenione, a tacy użytkownicy mogą liczyć na dobre odpowiedzi na pytania początkujących, o ile można na nie odpowiedzieć za pomocą naszej skromnej wiedzy. Bądź odważny i aktywnie uczestnicz, na pewno się opłaca.

Cóż, nie jestem tym, który wpada do forum drzwiami... Jestem tutaj nowy i dostosowuję się. Ale twój post brzmi bardzo pomocnie i sympatycznie! Będę brał udział w wydarzeniach, o ile będę mógł.

Simona, również Tobie dziękuję!

smi1

Napisany przez speedskater
witaj smi1

Jeśli zostaniesz przywitany tak przez cyberczad wtedy zrobiłeś wszystko dobrze!
Inni nowicjusze dostawali zupełnie inne komentarze!
Ale oni też się nie dostosowali i niekoniecznie chcieli przestrzegać obowiązujących tutaj zwyczajów.

W tym kontekście witamy serdecznie i życzymy miłej zabawy.

speedskater

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata