Witaj, Czytelniku Forum!
1. Zawsze interesuję się atrakcyjnymi formami inwestycji
2. Jesteśmy tutaj w forum. Konspiracja nie ma tutaj miejsca. Osoba wykonująca tutaj reklamę musi też stanąć przed opinią publiczną, którą sam stworzył.
Dlatego zapytałem za pomocą PW u użytkowniczki Zauberelke1, jak mogłaby wyglądać inwestycja w wysokości 250 000€. Poniżej jej odpowiedź, z moimi pytaniami zwrotnymi (w kolorze niebieskim):
zauberelke1
cześć,
po prostu kapitał jest umieszczany w portfelu inwestycyjnym, kapitał jest zabezpieczony niemiecką umową notarialną.
Nie rozumiem. Jak kapitał może być zabezpieczony umową notarialną?
Cytat od zauberelke1
są gwarantowane miesięczne wypłaty odsetek w wysokości 13%, na 12 miesięcy, z pierwszą wypłatą odsetek, która następuje po około 6-8 miesiącach, kapitał jest już zwrócony.
Kto gwarantuje odsetki i zwrot kapitału?
Cytat od zauberelke1
to ty zawierasz odpowiednie umowy bezpośrednio z firmą.
Jaki to rodzaj firmy?
Jaki jest jej biznes? Rozmiar? Zysk roczny? Od kiedy istnieje? Rating?
Odpowiedź na moje pytania:
cześć,
to są już szczegółowe informacje, które nie powinny dochodzić tutaj w tak łatwy sposób, czyli bez odpowiednich umów o ochronę źródeł itp. Jest to wiarygodne i zapewnia mi
refinansowanie moich własnych projektów.
Jeśli jesteś zainteresowany, chętnie przekażę to odpowiednim instytucjom, umowy zostaną podpisane, a spotkanie odbywa się w siedzibie firmy, gdzie zostaną podjęte dalsze kroki.
zauberelke
Co o tym myślę:
W przeszłości pojawiały się już oferty tego typu. Znane mi były wszystkie z zamiarów oszukańczych. Być może istnieją też wiarygodne, ale mi nie jest znana taka.
Czy znacie taką?
Zwrot kapitału w wysokości 156% (plus kapitał inwestycyjny) w ciągu roku to już ogromny zwrot. Jeśli kapitał jest inwestowany tylko przez jeden miesiąc, już jesteśmy gdzieś w bezkresnych przestrzeniach kosmosu (Czy Enterprise nadchodzi teraz z prawej czy z lewej strony?).
Jeśli ktoś osiąga tak świetne stopy zwrotu, powinien być w stanie naprawić swoją klawisz Shift.... .
Moim zdaniem motto inicjatorów brzmi:
Każdego dnia budzi się jakiś naiwniak. Trzeba go tylko znaleźć!
Więc: dziś lepiej pozostań leżący!
Pozdrowienia, Paule