Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: broker internetowy

Napisany przez ADMCI4
Cześć, od dłuższego czasu zastanawiam się nad znalezieniem odpowiedniego brokera online. Przeczytałem wiele stron i próbowałem porównać wiele banków i brokerów. Niestety, ciągle natrafiam na niezgodności, które utrudniają porównywanie. Dlatego byłbym wdzięczny za porady i relacje z doświadczenia. Wiem, że takie tematy już wielokrotnie poruszano, ale jakoś nigdy nie są one aktualne. Zwłaszcza w przypadku brokerów zmiany zachodzą szybko. Obecnie skupiłem się na flatex. Wydaje mi się, że jest najtańszy i umożliwia handel prawie wszystkim (akcje, opcje, certyfikaty, ETF-y). Co sądzicie o flatex? Dzięki z góry za odpowiedzi

Napisany przez 2Bolitho
Czy to naprawdę pomaga Ci wiedzieć, co sądzimy o Flatexie? Znajesz fakty, opinie klientów na pewno znalazłeś w Internecie. Zapewne już sam zrobiłeś sobie wyobrażenie, skoro utknąłeś. I co teraz? Co sądzisz o Flatexie? Co według Ciebie nie jest idealnie rozwiązane? Co Ci się podoba? Jeśli podzielisz się tutaj swoimi doświadczeniami, na pewno kilku użytkowników może zaproponować lepsze rozwiązania. Każdy ma swoje własne potrzeby, które muszą być zaspokojone indywidualnie. Najważniejsze, żebyś był zadowolony!! :-)

Napisany przez Sparer_Torsten
Tak więc kiedyś (choć dawno temu) pracowałem z bankiem inwestycyjnym. Wtedy wszystko było w porządku (pod względem technicznym, chociaż wybór akcji był raczej słaby)

Napisany przez 2Bolitho

Tak, również miałem (choć dawno temu) do czynienia z bankiem inwestycyjnym. Wtedy wszystko działało bardzo dobrze (technicznie, ale moj wybór akcji był raczej słaby)

Tak, jestem tam! Podobne doświadczenia ;-) Może to jednak wina brokera...

Napisany przez ADMCI4
Ok, źle się wyraziłem. Jeszcze nie jestem klientem flatex, ale myślę o tym. Dlatego chciałem poznać wasze opinie i doświadczenia.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata