Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Czy znacie już doradcę finansowego roku?

Napisany przez wolfw11
Cześć,
Czy już znacie doradcę finansowego roku?
Ja też nie!
Ale jeśli chcecie to sprawdźcie stronę Finanzberater des Jahres.

Napisany przez Grambo
W zeszłym roku doradcą finansowym roku czasopisma €uro została firma Rankers Finanzstrategien.

Kto zostanie doradcą finansowym 2010 roku? Sprawdź tutaj: doradca Finansowy Roku - Rankers Finanzstrategien
Warto zobaczyć!

Napisany przez Free22
Cześć,
miałem już dobre doświadczenia z doradcą finansowym roku. Georg Ranker i jego rodzina udzielają doskonałych porad i jestem w pełni zachwycony. Platforma wideo na żądanie, publikacje i przede wszystkim podcasty są doskonałe i pomagają w podejmowaniu decyzji finansowych. Na skali od 1 do 10 zdecydowanie oceniłbym tę platformę na 10, ponieważ zawiera wszystko, co jest ważne! Obecne raporty na temat rynku kapitałowego zdecydowanie zasługują na polecenie, podobnie jak ogólnie wszystkie omawiane tematy finansowe!

Napisany przez chrubler
Cześć,
więc naprawdę mogę zdecydowanie polecić doradcę finansowego roku. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Tak naprawdę mogłem doświadczyć tylko pozytywnych rzeczy. Bardzo zainteresowałem się też mediateką, ponieważ można tam znaleźć wiele dobrych informacji i można sobie wyrobić sobie pierwsze wrażenie o doradcy finansowym roku poprzez wywiady. Naprawdę polecam.

Napisany przez Jacky05
Cześć! Analizowałem swoje konto inwestycyjne i dostałem wskazówki dotyczące dalszej strategii. Te wskazówki udało mi się z powodzeniem zrealizować i teraz wiem, na co zwracać uwagę przy opłatach oraz jak unikać wysokich kosztów transakcyjnych. W ten sposób opłata za usługi doradcze zdecydowanie się opłaciła. Bardzo interesującymi informacjami na stronie internetowej doradcy finansowego roku są podcast i centrum mediów, które dały mi nowe spojrzenie na temat. Warto zerknąć. Pozdrowienia.

Napisany przez EuroPaule
Cześć,

jestem głęboko pod wrażeniem!!!!
Kiedy ktoś zostaje nazwany doradcą finansowym roku w czasopiśmie, natychmiast pojawiają się tutaj nowi użytkownicy i chwalą go pod niebiosa we wszystkich dostępnych kolorach... .
Ktoś niedobry mógłby podejrzewać reklamę... ;-)
Gratulacje dla firmy Ranker.

Osobom poszukującym porady inwestycyjnej polecam dwa rzeczy:

1. Sprawdź, na jakich kryteriach zostało przyznane to wyróżnienie i czy spełniają one Twoje własne oczekiwania.

2. Nic nie jest bardziej stałe niż zmiana. Pod koniec lat 90. ludzie byli wybierani na Menadżerów Funduszy Roku, których fundusze w kolejnych latach traciły 80% i więcej.
Moim zdaniem pokazuje to, jakie znaczenie mogą mieć takie wypowiedzi w czasopismach, które co tydzień walczą o nakład.... .

Pozdrowienia, Paule

Napisany przez Grambo
Cześć Paule,

jestem równie pod wrażeniem Twojej umiejętności łączenia faktów, możesz mieć wrażenie, że podejrzewam, ale muszę Ci się w kilku punktach sprzeciwić. Osobiście to właśnie dzięki takiej reklamie Adwords trafiłem, na moje szczęście, na tę stronę.
Różnica między tzw. jednodniówkami, o których mówiłeś, a Rankers, o których mowa w tej konkurencji, znajdował się już cztery razy z rzędu w pierwszej dziesiątce.
Teraz możesz sam ocenić, czy to świadczy o jakości, czy nie, ale chciałbym Ci coś powiedzieć o czasopiśmie euro, o którym wspomniałeś, że musi walczyć o nakład każdego tygodnia.
Czasopismo euro, zajmujące bardzo wysoką pozycję, przyznaje ten prestiżowy tytuł raz w roku, tylko tym osobom, które są naprawdę dobre i zasługują na to w pełni.
Dla mnie to było zdecydowanie kryterium do dokonania wstępnej selekcji spośród wielu dostawców.

Pozdrowienia, Grambo

Napisany przez Free22
@EuroPaule

1. Oczywiście, to prawda, warto dokładnie przyjrzeć się, czy dany doradca czy oferta jest obiecująca i odpowiada nam. Co z tego, że jest najlepszy doradca, jeśli kompletnie nie rozumiemy się nawzajem?

2. Kiedyś poszukałem informacji i znalazłem następujące kryteria:

€uro Advisor Services - Fundusze| Zarządzanie majątkiem | Oprogramowanie | Inwestycje kapitałowe

Niech każdy sam oceni, czy kryteria te są dobre czy złe, ja uważam je za dobre!

Chciałbym jeszcze raz powiedzieć, że sam trafiłem na Georga Rankers&Co. dzięki znajomemu, który regularnie czyta €uro Am Sonntag.

Napisany przez dr.martin
Tak jak EuroPaule, uważam, że najbardziej irytujące jest ciągłe rozróżnianie autentycznych wiadomości użytkowników od ukrytej reklamy. Dzięki temu doradca finansowy roku nabawił się złej reputacji.

Napisany przez dr. schubert
Szanowny Dr. Martinie,

Zbieg okoliczności sprawia, że Doradcą Finansowym Roku jest szanowany przeze mnie kolega, który od wielu lat kompetentnie zarządza większymi majątkami. Zauważyłem, że miał Pan złe doświadczenia z jednym doradcą i stracił większą część swojego majątku. Bardzo mi przykro. Proszę jednak wziąć pod uwagę, że istnieją rzetelni zarządcy majątku, którzy uczciwie traktują swoich klientów i osiągają dobre wyniki. doradca Finansowy Roku jest jednym z nich.

Wszystkiego dobrego
Dr. Schubert

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata