Re: konto oszczędnościowe emerytalne Postbank, zaksięgowanie darmowych certyfikatów
Napisany przez ADMCI4 -
- pn paź 25, 2010 6:38 pm
R.S (Adres nie będzie ujawniony)
Deutsche Postbank
Internation S.A.
Luksemburg
25.10.2010
Dotyczy: konto emerytalne, zaksięgowanie bezpłatnych certyfikatów
Szanowni Państwo,
Dziękuję za drobny dodatkowy prezent - dzięki temu mogę się spodziewać około € 10 000 na moje zabezpieczenie emerytalne w 2025 roku. Jest to jednak zdecydowanie nie ta kwota około € 30 000, którą obiecał mi Państwa sprzedawca w 2007 roku. Dlatego nigdy więcej nie powierzę swoich pieniędzy Deutsche Postbank, szczególnie trudno zarobione pieniądze przeznaczone na moje zabezpieczenie emerytalne. Kryzys finansowy dawno minął, zyski z akcji znów płyną, a Postbank ma nadmiar gotówki - ale inwestorów Postbank pozostawia się samym sobie.
Z poważaniem
Zawiedziony inwestor Deutsche Postbank
Deutsche Postbank
Internation S.A.
Luksemburg
25.10.2010
Dotyczy: konto emerytalne, zaksięgowanie bezpłatnych certyfikatów
Szanowni Państwo,
Dziękuję za drobny dodatkowy prezent - dzięki temu mogę się spodziewać około € 10 000 na moje zabezpieczenie emerytalne w 2025 roku. Jest to jednak zdecydowanie nie ta kwota około € 30 000, którą obiecał mi Państwa sprzedawca w 2007 roku. Dlatego nigdy więcej nie powierzę swoich pieniędzy Deutsche Postbank, szczególnie trudno zarobione pieniądze przeznaczone na moje zabezpieczenie emerytalne. Kryzys finansowy dawno minął, zyski z akcji znów płyną, a Postbank ma nadmiar gotówki - ale inwestorów Postbank pozostawia się samym sobie.
Z poważaniem
Zawiedziony inwestor Deutsche Postbank