Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Doświadczenia - EUROPEAN-FINANZ-REGULATOR SERVICES LTD. BAZYLEA SZWAJCARIA.

Napisany przez Mr.X
Cześć wszystkim,

otrzymałem ofertę od EFR Services ltd. z Bazylei w Szwajcarii, która brzmi bardzo przekonująco w kontekście refinansowania.

Nie mogłem jednak znaleźć żadnych opinii ani recenzji na temat tej firmy w sieci i nie chciałem ryzykować iść w pułapkę.

Czy ktoś ma informacje na temat tej firmy lub doświadczenia dotyczące jej wiarygodności i usług?

Byłbym wdzięczny za pomoc.

Napisany przez ADMCI4
Cześć,

Dostałem dokładnie tę samą pocztę, mam około 9000 euro długu u trzech wierzycieli i również uznałem tę ofertę za bardzo kuszącą.

Oczywiście, tak jak Ty kilka dni temu, chciałem się dokładnie dowiedzieć o instytucie kredytowym w internecie, ale znalazłem tylko ich stronę internetową.

Następnie sprawdziłem adres w internecie i dowiedziałem się, że w tym budynku znajduje się wiele firm, ale EFR nie jest jedną z nich!

To wszystko sprawiło, że poczułem się lekko zaniepokojony.

Pozdrowienia,

Zet.

Napisany przez Mr.X
Wówczas prawdopodobnie zbyt piękne, aby mogło być prawdziwe... Wypełniłem wczoraj formularz online, ponieważ zgodnie z regulaminem nie ma zawierania umowy ani podobnych zobowiązań, a żadne koszty nie powinny powstać, przynajmniej tu nic nie powinno pójść źle... Zobaczymy, co się stanie, dam wam znać, jaki jest stan rzeczy. Nadal jestem jednak zainteresowany opiniami i doświadczeniami! Pozdrawiam, Pan X

Napisany przez Amelie
Cześć,
niedawno dostałam ten list....ale nie wiem co mam zrobić, bo nie do końca ufam temu wszystkiemu.
Czy wiecie już coś więcej? Jeśli to wszystko się potwierdzi, będę naprawdę szczęśliwa!

Serdeczne pozdrowienia
Amelie

Napisany przez Mr.X
Minęło kilka dni, a ja nadal nie otrzymałem żadnej informacji od tej firmy, żadnego e-maila, listu, telefonu, kompletnie nic... Jeśli jednak nagle zdecydują się się odezwać, wszystko wyląduje prosto w koszu, ponieważ wydają się coraz mniej wiarygodni. Moja obecna opinia o tej firmie to: TRZYMAJ SIĘ OD NIEJ Z DALEKA! Pozdrowienia

Napisany przez Mr.X
Już minęło kilka dni, a ja nie dostałem nic od tej firmy, żadnego e-maila, żadnej poczty, żadnego telefonu, nic w ogóle... Jeśli mimo wszystko coś od nich przyjdzie, całość wyląduje w koszu, ponieważ wydaje mi się to coraz bardziej niesolidne. Moja obecna opinia na temat tej firmy: TRZYMAJ SIĘ Z DALEKA!

Pozdrowienia

Napisany przez derhexer
Dziś odwiedził mnie pracownik tej firmy, chodzi tutaj nie o pośrednictwo kredytowe, ale o poradnictwo w sprawie długów, które są wszędzie w telewizji. Na początku trzeba zapłacić opłatę manipulacyjną w wysokości około 480€, potem jeszcze różne koszty związane z prawnikami, ewentualnie także opłaty za przypomnienia od banków. Dlatego odstąpię od tego, bo kto ma problemy finansowe, z pewnością nie będzie w stanie wpłacić prawie 500€ z góry, a jakie poważne przedsiębiorstwo zażądałoby tego od swoich klientów. Wiele pozdrowień

Napisany przez ADMCI4
Również dostałem ten list, dwa lub trzy dni temu. Według waszych informacji, lepiej trzymać się od tego z daleka.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata