Cześć wszystkim, więc jeśli chodzi o Pacemark Finance, mogę tylko podzielić się pozytywnymi opiniami. Byłem w przymusowej licytacji około 6 miesięcy temu i zwróciłem się do nich. Otrzymałem rzetelną i uczciwą poradę, a szybko zaproponowano mi odpowiednie rozwiązania w celu uniknięcia przymusowej licytacji mojej nieruchomości. Byłem tak zachwycony, że postanowiłem skorzystać z usług Pacemark. Wszystko zostało szybko załatwione. Jedyną rzeczą, która trochę się przedłużyła, była finansowanie. Ale to nie było wina Pacemark, tylko prywatnych inwestorów i kapitałodawców. Najpierw Pacemark przeprowadził operację ratowania nieruchomości, aby
Dom mógł zostać uratowany, a następnie dokonano refinansowania. Minęły 3 miesiące, zanim znaleziono finansowanie, ale potem wszystko poszło bardzo szybko i otrzymałem umowę kredytową. Cud: mogę elastycznie spłacać bez dodatkowych opłat. Pacemark zmusił bank wierzyciela, który złożył wniosek o przymusową licytację, do obniżki długu o aż 20% (!) (DZIĘKUJĘ PACEMARK!!! JESTEŚCIE WIELCY!!!) i teraz przymusowa licytacja została odwołana, a ja spłacam raty, które są niższe niż te, które miałem w moim beznadziejnym banku hipotecznym, terminowo. Gorąco polecam usługi Pacemark Finance, zwłaszcza ratowanie nieruchomości. To wszystko generuje spore koszty, ale oni także zapewniają odpowiednią wartość, a gdy, jak ja, zaoszczędzisz 20% długu (ok. 40.000
euro!!), zdecydowanie warto! Tak więc oceniam Pacemark Finance jako absolutnie godnych zaufania i uczciwych. Nawiasem mówiąc, teraz wprowadzili na rynek Pacemark MasterCard (przedpłacona karta kredytowa MasterCard od Pacemark - bez sprawdzania w bazie Schufa i bez ryzyka zajęcia) - gdyby byli nieuczciwi, nigdy by nie uzyskali na to zgody!