Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: przymusowa licytacja

Napisany przez skyx22
Cześć, Mam następujący problem: Dom moich dziadków został zlicytowany przymusowo. Mają teraz czas złożyć przeciwną ofertę, ale problem polega na tym, że żadna bank nie chce im udzielić kredytu. Teraz firma zaoferowała się pośredniczyć w udzielaniu kredytów bez sprawdzania w Biurze Informacji Kredytowej, chciałbym wiedzieć, czy firma ta jest godna zaufania i czy można jej ufać. Mowa jest o firmie Pacemark Finance Europe (Pacemark-Finance Europe - dostawca usług finansowych - założenie firmy). Mam nadzieję na szybką pomoc!

Napisany przez wodim
Hm, moja sytuacja nie jest aż tak krytyczna, ale jeśli Pacemark-Finance jest tak poważna i niekonwencjonalna, jak obiecują na swojej stronie internetowej, to pewnie niedługo będę Ci mogła powiedzieć. Właśnie wysłałam do nich maila z zapytaniem, zobaczymy. Ale inna sprawa: jeśli twoi dziadkowie mają czas na złożenie przeciwoferty, to oznacza, że procedura licytacji przymusowej jeszcze trwa. I takie zdarzenie miałam z moją działką, więc mogę dać wam kilka dobrych wskazówek, ale oczywiście musiałabym wiedzieć więcej szczegółów. Po pierwsze warto zapytać, czy aukcja przymusowa była zgodna z prawem. Jeśli tak, to pozostaje tylko możliwość złożenia przeciwoferty. W innym przypadku: natychmiastowe odwołanie i nic innego! Nigdy bym nie pozwoliła, żeby mi coś odebrali (a jeśli to działa ze strony państwa, to jeszcze nie oznacza, że jest to legalne, tak jak w moim przypadku) i miałabym potem wykupywać drożej na licytacji z ponoszeniem kosztów postępowania - nie pytałam, czy mają wszystkie śrubki na miejscu, to chyba nie było pytanie.

Napisany przez aokbdm
Recenzje prasowe na temat Pacemark są bardzo pozytywne.

Napisany przez timpi
Cześć wszystkim, więc jeśli chodzi o Pacemark Finance, mogę tylko podzielić się pozytywnymi opiniami. Byłem w przymusowej licytacji około 6 miesięcy temu i zwróciłem się do nich. Otrzymałem rzetelną i uczciwą poradę, a szybko zaproponowano mi odpowiednie rozwiązania w celu uniknięcia przymusowej licytacji mojej nieruchomości. Byłem tak zachwycony, że postanowiłem skorzystać z usług Pacemark. Wszystko zostało szybko załatwione. Jedyną rzeczą, która trochę się przedłużyła, była finansowanie. Ale to nie było wina Pacemark, tylko prywatnych inwestorów i kapitałodawców. Najpierw Pacemark przeprowadził operację ratowania nieruchomości, aby Dom mógł zostać uratowany, a następnie dokonano refinansowania. Minęły 3 miesiące, zanim znaleziono finansowanie, ale potem wszystko poszło bardzo szybko i otrzymałem umowę kredytową. Cud: mogę elastycznie spłacać bez dodatkowych opłat. Pacemark zmusił bank wierzyciela, który złożył wniosek o przymusową licytację, do obniżki długu o aż 20% (!) (DZIĘKUJĘ PACEMARK!!! JESTEŚCIE WIELCY!!!) i teraz przymusowa licytacja została odwołana, a ja spłacam raty, które są niższe niż te, które miałem w moim beznadziejnym banku hipotecznym, terminowo. Gorąco polecam usługi Pacemark Finance, zwłaszcza ratowanie nieruchomości. To wszystko generuje spore koszty, ale oni także zapewniają odpowiednią wartość, a gdy, jak ja, zaoszczędzisz 20% długu (ok. 40.000 euro!!), zdecydowanie warto! Tak więc oceniam Pacemark Finance jako absolutnie godnych zaufania i uczciwych. Nawiasem mówiąc, teraz wprowadzili na rynek Pacemark MasterCard (przedpłacona karta kredytowa MasterCard od Pacemark - bez sprawdzania w bazie Schufa i bez ryzyka zajęcia) - gdyby byli nieuczciwi, nigdy by nie uzyskali na to zgody!

Napisany przez 2Escorpio
timpi pisze: Witam wszystkich, chciałbym podzielić się tylko pozytywnymi informacjami na temat Pacemark Finance. Około 6 miesięcy temu znalazłem się w sytuacji przymusowej licytacji i zwróciłem się do nich o pomoc. Zostałem odpowiednio i uczciwie doradzony, a szybko zaproponowano mi odpowiednie rozwiązania w celu uniknięcia przymusowej licytacji mojej nieruchomości. Byłem tak zachwycony, że postanowiłem skorzystać z usług Pacemark. Wszystko zostało szybko załatwione. Jedyną rzeczą, która trochę się przeciągnęła, było uzyskanie finansowania. Jednakże nie było to wina Pacemark, lecz prywatnych inwestorów i kapitałodawców. W pierwszej kolejności Pacemark przeprowadził ratunek nieruchomości, aby Dom mógł zostać zabezpieczony, a następnie został przefinansowany. Minęły 3 miesiące zanim uzyskano finansowanie, ale potem wszystko poszło bardzo szybko i otrzymałem umowę pożyczki. Najciekawsze jest to, że mogę elastycznie spłacać kredyt w dowolnym momencie bez dodatkowych kosztów. Pacemark negocjował z bankiem wierzyciela, który wystąpił o przymusową licytację, i udało im się zdobyć obniżkę długu o około 20% (!) (DZIĘKUJĘ PACEMARK !!! JESTEŚCIE WSPANIALI!!!), teraz przymusowa licytacja została odwołana, a ja spłacam raty, które są niższe niż te, które musiałbym płacić mojej kiepskiej bankowej instytucji, terminowo. Gorąco polecam usługi Pacemark Finance, zwłaszcza ratunek nieruchomości. To wszystko kosztuje sporo pieniędzy, ale za to wykonują swoją pracę i jeśli jak ja można zaoszczędzić 20% długu (ok. 40.000 euro!!), to naprawdę warto! Dlatego też oceniam Pacemark Finance jako absolutnie godny zaufania i uczciwy. Nawiasem mówiąc, teraz mają także na rynku Pacemark MasterCard (MasterCard Przedpłacona Karta Kredytowa od Pacemark – bez sprawdzania zdolności kredytowej i zabezpieczenia przed zajęciem). Gdyby byli niesolidni, nigdy nie otrzymaliby na to zgody!
Ktoś ma podejrzenia co do tej wiadomości...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata