Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Czy mogę wydrukować dane dotyczące mojego prywatnego pożyczki?

Napisany przez ADMCI4
Cześć,

w międzyczasie wiele rzeczy można już zrobić przez bankowość internetową. Mogę sprawdzić i wydrukować moje obroty na koncie osobistym. Nawet konto oszczędnościowe mam zawsze pod kontrolą i mogę je wydrukować i przenieść środki.

Mam również kredyt prywatny w Sparkasse, który istnieje od pół roku. O ile pamiętam, otrzymuję tylko jedno sprawozdanie z tego kredytu wysłane pocztą. Chciałbym jednak mieć możliwość sprawdzenia moich aktualnych danych między czasie.

Czy istnieje możliwość uzyskania dostępu do danych kredytu online, a nawet ich wydrukowania?

Pozdrowienia
Nager22

Napisany przez 2Bolitho
W moim banku Sparkasse to możliwe. Przynajmniej jeśli chodzi o moje kredyty hipoteczne. Ale powinno być również możliwe w przypadku zwykłych pożyczek. Po prostu sprawdź na stronie internetowej albo zapytaj.

Napisany przez Birgit
W moim banku można to również zrobić przy zwykłym kredycie ratalnym. W sekcji Przegląd kont wymienione są wszystkie konta. konto bieżące, oszczędnościowe, kredytowe. Wystarczy kliknąć odpowiednie konto. I znajdują się tam wszystkie operacje, tak jak na koncie bieżącym. Birgit

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata