Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Wiarygodność banków

Napisany przez AMein
Cześć ludzie, która bank jest obecnie rzeczywiście niezawodnym bankiem? Gdzie mogę uzyskać naprawdę dobrą radę i względnie rozsądne warunki?

Napisany przez 2Bolitho
a) Zdefiniuj Solidny - Twoje pieniądze są dobrze zabezpieczone w większości banków. Przekazy są realizowane itp. b) rzadko w jakimś banku. Banki (i ubezpieczyciele) zazwyczaj nie doradzają. Prowadzą ze swoimi klientami rozmowy sprzedażowe. I zastanawiam się zawsze: Dlaczego ten biedny człowiek musi mi spełniać swoją kwotę z umów oszczędnościowych i ubezpieczeń na życie, skoro tak wiele rozumie o pieniądzach. Dlaczego to mu jeszcze jest potrzebne? Okej, niektórzy kochają swoją pracę. Ale z pewnością nie byliby takie narzucone ograniczenia. c) w praktycznie każdym banku.

Napisany przez AMein
Cześć Moneymann, dziękuję za szybką odpowiedź. Chciałbym kontynuować tę dyskusję jutro o tej samej porze, jeśli oczywiście się zgadza. Niestety teraz muszę już iść.

Napisany przez AMein
Cześć Bolito, dziękuję za szybką odpowiedź, chciałbym kontynuować tę dyskusję jutro o podobnej porze, jeśli oczywiście się zgadza, muszę teraz niestety odejść.

Napisany przez 2Bolitho
Chętnie, dlaczego zawsze postujesz podwójnie?

Napisany przez ProperSoul
Cześć AMein, najpierw jedno ważne: W banku nie otrzymasz rzeczywistej porady. Zapytają cię, czego chcesz. Ale potem nie wybiorą dla ciebie najlepszej oferty spośród wszystkich, tylko będą chcieli sprzedać ci to, co najlepiej pasuje do ich oferty, a czasami nawet nie to. Tak jak powiedziałem, to na początek

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata