Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Zürich CC Finanz GmbH - Zürich CC Finanz Sp. z o.o.

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim,

chciałbym podzielić się moimi doświadczeniami w pośredniczeniu w uzyskaniu kredytu dla urzędnika od firmy Zürich CC Finanz GmbH.
Firma ma swoją siedzibę w Hamm i moim zdaniem jest naprawdę godną polecenia firmą, jeśli chodzi o pośrednictwo w kredytach. Świetna obsługa klienta i czas realizacji tak szybki, że prawie nikt nie może z nimi równać się.
Osobiście złożyłem wniosek o kredyt dla urzędnika w Zürich CC Finanz i zarówno wypełnienie wniosku na stronie internetowej, jak i cała procedura przebiegły bardzo szybko. Między złożeniem wniosku a wypłatą minęło zaledwie niecałe tygodnie.
Kiedy słyszę na przykład od znajomych, że uzyskanie kredytu hipotecznego zajęło prawie pół roku, moja wypłata nastąpiła praktycznie w tempie światła. Oczywiście dlatego poleciłem tę firmę dalej.
W mailu informacyjnym dowiedziałem się, że strona internetowa zmienia wygląd i obecnie jest niedostępna, ale zawsze można skontaktować się z obsługą klienta drogą mailową.
Kto potrzebuje kredytu, kredytu hipotecznego itp., powinien koniecznie zajrzeć na stronę, gdy będzie ponownie dostępna. Nie ma łatwiejszego i szybszego rozwiązania.
Mam nadzieję, że udało mi się podać kilka cennych wskazówek.

Najlepsze pozdrowienia
Thomas

Napisany przez kpgluecks
Cześć,

dzięki za informację! Jak jest z opłatami wstępnymi, które są pobierane za pobraniem?

Napisany przez kpgluecks
Krótko i boleśnie:
Złożono wniosek (kredyt) online. Po 4 dniach otrzymano wiążącą ofertę z bardzo korzystnymi warunkami. Wydawało się, że ta rzekomo wiążąca zgoda została udzielona wyłącznie na podstawie danych podanych przeze mnie w sprawie.
Nawet nie został złożony wniosek do Schufy (co miałbym wiedzieć).
Z tą zgodą otrzymałem umowę pośrednictwa, w tym, między innymi, informacje, że za usługi ((tworzenie akt, kopiowanie itp.) mam zapłacić 419,50 euro (żadna ściema).
Przy przesyłaniu dokumentów kredytowych, których wcześniej nie widziałem, ta kwota miała być zapłacona za pobraniem.
Zadzwoniłem tam i powiedziałem Pani, że nie zapłacę za pobraniem, nie widząc dokumentów.
Odpowiedź:
żaden problem, może Pan również zapłacić przelewem - czekam do dzisiaj na zapowiedziane dane konta (nie ma ich na nagłówku). Trzymajcie się z daleka od tej firmy!!!!!!!

Napisany przez ADMCI4
Dostałem również list za pobraniem. Mam zapłacić 172 euro za oryginalne dokumenty do podpisania, a wtedy w ciągu 8 dni miałyby zostać przelane na moje konto. Nie wiem, co powinienem zrobić?! Czy można im naprawdę ufać - nie chcę, żeby nagle zniknęły pieniądze, które zapłaciłem.

Napisany przez wolle
kredyty tego rodzaju są bezwartościowe. Ludziom chodzi tylko o ściągnięcie pieniędzy. Płaci się z góry zbyt wysoką prowizję i potem nie słyszy się już nic od tych podejrzanych pożyczkodawców. Pieniądze też przepadają. W ten sposób wykorzystuje się jedynie potrzeby finansowe zainteresowanych. Seriozni pożyczkodawcy wliczają prowizję w sumę kredytu. Jedyni, którzy zostawiają pozytywne opinie o Finanz Zürich CC i innych pożyczkodawcach, to osoby stworzone przez tych samych pożyczkodawców.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata