Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: @ Salamander: Forum gotówkowe

Napisany przez beta
@ Salamander: Cash-Forum

Dziś Ringier uruchomił swoje nowe forum online. Oni w pewnym sensie skopiowali Cię....tssss. A do tego potrzebowali ponad 2 lata, muahhhh ha ha.

Muszę powiedzieć, że jesteś im naprawdę daleko przed nimi! Naprawdę ich ośmieszyłeś. Gratulacje za świetną pracę. Tak trzymaj i dzięki!

:lol:

Napisany przez ADMCI4
nic przeciwko salamandra. Uważam tę platformę i forum za doskonałe. Salamander zasługuje również na ogromną wdzięczność za swoją pracę.
Ale ten rodzaj projektowania forum, przynajmniej moim zdaniem, nie jest nowy i prawdopodobnie nie wyrósł z pomysłu salamandra. Widziałem już te szablony na różnych stronach internetowych różnych stowarzyszeń. Całość musi być w jakiś sposób, i tutaj brakuje mi umiejętności technicznych, poprawnie skonfigurowana na stronie internetowej. Oczywiście świadczy to o jakości tej platformy, jeśli inni chcą to samo skopiować. Ale z reguły kopia nigdy nie jest tak dobra jak oryginał 8)

Napisany przez 2cybercrash
Studnia nie jest taka trywialna, Peitschi, chociaż podstawowe oprogramowanie do forum jest nawet dostępne jako oprogramowanie darmowe. Jednak ryzykuje się w ten sposób wyświetlanie reklam i spamu. Salamander zna się na kodzie tej aplikacji, jest specjalistą ds. stron internetowych i dodał całe projektowanie, układ i przede wszystkim przydatne linki. Ten wkład nie powinien być bagatelizowany, ponieważ wymagał wielu godzin pracy nad stroną internetową.

Napisany przez beta

.........ale ten rodzaj organizacji forum, sądzę przynajmniej, nie jest nowy i przypuszczalnie nie pochodzi od salamandry

To jest oprogramowanie darmowe, zgadza się. Ale nie jest łatwo osiągnąć taką jakość Salamandra. Cash potrzebował miesięcy :lol: :lol:

Code
https://www.phpbb.com/

Pozdrowienia

Napisany przez Globalist
Cześć ludzie, jestem tutaj nowy.

Zarejestrowałem się również na forum Cash. Ale lepiej byłoby, gdybym nie zrobił tego.
Cytat z zasad korzystania z Cash:
Zgadzasz się, że dane zbierane podczas rejestracji będą przechowywane w bazie danych. Te dane mogą być wykorzystywane przez CASH-Online lub Ringier AG do celów reklamowych.
ops:

Chyba lepiej zostanę tutaj. :wink:

Napisany przez Karat
Uważam, że portal giełdowy Salamander jest czymś naprawdę wyjątkowym. Jesteśmy raczej zgrany zespół. Każdy akceptuje opinie innych, nawet jeśli nie zgadzają się z jego własnymi. To sprawia, że jest to interesujące. Praktycznie nigdy tutaj nie czytam zbędnych postów. Każdy ma swoje pytania i problemy, i niezależnie od tego, czy pytanie jest ważne czy nie, zawsze dostaje odpowiedź. Wielu członków również wymienia się wiadomościami prywatnymi. Ja na przykład tak robię. Mogę zapytać innego członka, o którego myślę, że najlepiej będzie umiał odpowiedzieć na moje pytanie. A jeśli pytanie dotyczy tylko mnie, nie muszę go umieszczać na forum.

Gdy spojrzysz na inne fora, zauważysz wiele, które mają taką samą platformę jak ta na forum giełdowym. Jednak nigdzie jeszcze nie widziałem forum, gdzie panuje taka porządku jak tutaj. Wszystko jest przejrzyste, a odpowiedzi są zazwyczaj bardzo dobre. Ma się również wrażenie, że zna się innych, nawet jeśli tak naprawdę zna się tylko ich pseudonim użytkownika. Mimo to można wyciągnąć wiele wniosków z ich dotychczasowych postów i bardziej lub mniej ufać ich treściom. Można też dobrze ocenić, kto ma w przybliżeniu te same cele inwestycyjne.

To, co również doceniam tutaj, to to, że nasz administrator stara się spełnić nasze życzenia, o ile to możliwe. Gdzie jeszcze można to zobaczyć? Natychmiast usuwa nowych członków, którzy tylko chcą robić reklamę. Zwłaszcza reklamę niezwiązaną z giełdą. To również pokazuje, że dla Salamandra liczy się jakość przed ilością. Za to wielkie podziękowanie!

Na przykład, sytuacja z kontantem nie poprawi się z powodu nowej platformy. Wiele często zbędnych postów sprawi, że Borsalino stanie się szybko nieczytelny, a przy niektórych postach trzeba będzie przeglądać kilka stron.

Na pewno zostanę tutaj, ale będę też obserwować rozwój Borsalino.

Jednakże tutaj, na portalu giełdowym, także mogą być problemy z przeglądalnością. Mamy również posty, które rozrosły się już na kilka stron. Nawet posty Marcusa, które zazwyczaj zawierają istotne stwierdzenia, znikają w bieżącej działalności. Chciałbym więc prosić Marcusa, aby pisał swoje artykuły dotyczące długofalowych stwierdzeń na temat złota, USD, stóp procentowych, itp. w swojej chronionej strefie moderatora. Dzięki temu artykuły będą znacznie łatwiej dostępne. W końcu w epoce komputerów nie chcę drukować wszystkiego. Odpowiedzi mogą być udzielane w obszarze publicznym.

Kto ma jeszcze realne propozycje dotyczące optymalizacji portalu giełdowego? Chcemy przecież pozostać numerem 1!

Karat

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata