Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Wygrać zakłady sportowe systemem?

Napisany przez BertramF
Stawiam od lat na zakłady sportowe i słyszałem, że niektórzy ludzie mają dobrą rękę w zarabianiu pieniędzy dzięki systemom zakładów. Czy to naprawdę działa i jak znaleźć działające systemy?

Napisany przez Stresstest

Od lat obstawiam zakłady sportowe i usłyszałem, że niektórzy ludzie zarabiają dobrze na systemach obstawiania. Czy to naprawdę działa... ?

... tak, oczywiście! Tworzy się różne systemy obstawiania i sprzedaje je dalej.

Test stresu - Obszar przemysłowy Krefeld

Napisany przez Goblinork
Więc moim zdaniem nie można wykluczyć czynnika szczęścia! Gram już od jakiegoś czasu w bet365 i jestem dość zadowolony, ponieważ raz wpłaciłem bonus za depozyt i od tego czasu grałem przez ponad rok, podczas którego moje inwestycje już pięciokrotnie zwróciły się. Z reszty kontynuowałem grę. Teraz mam jednak naprawdę niepomyślny okres i jestem spłukany. Ogólnie rzecz biorąc, zrobiłem zysk. Czy powinienem teraz wpłacić pieniądze na swoje konto czy po prostu skorzystać z kolejnego bonusa za depozyt u innego dostawcy? Jakie są dostępne dostawcy zakładów online, którzy oferują bonus za depozyt? Czy powinienem sprawdzić je wszystkie? Ponieważ kursy są również istotne dla sukcesu (porównanie tutaj) Myślę, że zajęłoby mi to lata. A może lepiej pozostać tam, gdzie jestem zadowolony z platformy obsługi?

Napisany przez Goblinork
...lepiej tego uniknąć :-)
Albo dobrze się zorientować na temat wygrywania zakładów sportowych w 2013 roku - niezależne porównanie najlepszych firm bukmacherskich
To mój tip!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata