Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Prywatne zabezpieczenie emerytalne jest konieczne, ale jak to zrobić? Renta Rürup czy Riester, a może tradycyjne ubezpieczenie na życie?

Re: Emerytura - Zysk Mocny!!

Napisany przez Mert
Cześć wszystkim,

Jak wszyscy wiemy, wielu ludzi zajmuje się ważnym tematem oszczędzania na emeryturę. Ja także miałem rentę Riester. Po kilku konsultacjach okazało się, że renta Riester niewiele znaczy. Przeprowadziłem wiele badań w internecie i natknąłem się na stronę gbm.de.lv. Tam oferowane są obszerne umowy z wieloma korzyściami dla oszczędzania na emeryturę. Skontaktowałem się z nimi i teraz moje zabezpieczenie na emeryturę jest bardzo dobre. Jak wszyscy wiemy, renta ustawowa nie wystarczy.

Moim dobrym wskazówką jest przejrzenie tego wszystkiego i skontaktowanie się. Stosunek jakości do ceny jest odpowiedni, a dostępna jest szeroka gama produktów do wyboru. Nie wciskają ci niczego na siłę, a doradcy są zawsze dostępni.

Jeśli macie jakieś pytania, jestem do dyspozycji. ?

Pozdrowienia,

Mert

Napisany przez Matthew Pryor
Hej, Schantalle, czy chcesz nas oszukać czy coś? Ci debile nawet nie potrafią poprawnie pisać!!!

Napisany przez Mert
Drogi Matthew,

jedynie złożyłem rekomendację, jeśli nie jesteś z niej zadowolony, przykro mi. Jestem zszokowany twoim wyborem słów. Myślę, że można było to ująć inaczej. Jeśli chodzi o twoje zarzuty dotyczące błędów ortograficznych, oprócz Twojego tekstu nic mi dotąd nie zwróciło uwagi. Dialekt służy do mówienia, a nie do pisania. Czy testowałeś usługi G.B.M? Zakładam, że nie, w przeciwnym razie nie mógłbyś krytykować usługi. Proszę daj mi znać, co dokładnie się stało, abym ewentualnie mógł cofnąć moją rekomendację. Z góry dziękuję. Pozdrowienia, Mert

Napisany przez obelix
[cytat=Mert">
W odniesieniu do twojej wypowiedzi o błędach ortograficznych nie zauważyłem nic innego poza twoim tekstem.[/cytat]

tym samym diskwalifikujesz siebie!

Ile nowych użytkowników przychodzi z genialnymi wskazówkami inwestycyjnymi. Niestety, dotychczas żaden z nich się nie potwierdził.

Napisany przez Mert
Spróbuj najpierw, może tym razem będzie inaczej

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata