Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukuję prywatnego kredytu!

Napisany przez mina123
Cześć kochani,
pilnie poszukuję prywatnej pożyczki w wysokości 2000-3000 euro, którą mogłabym spłacać miesięcznie kwotą 200-300 euro.

Mam stałą umowę o pracę, ale niestety mam dość złe notowania w Biurze Informacji Kredytowej, dlatego też nie dostaję kredytu w banku.

Jako zabezpieczenie mogę przedstawić mój dowód rejestracyjny pojazdu.

Byłoby świetnie, gdyby się ktoś odezwał. Pozdrawiam

Napisany przez Kass Finanz
W przypadku prywatnych dostawców bardzo trudno jest zweryfikować ich wiarygodność. W razie potrzeby internet może pomóc. Istnieje również możliwość zaciągnięcia kredytu bez sprawdzania w rejestrze dłużników, który zostanie wypłacony bez informacji o zobowiązaniach kredytowych i będzie dostępny w kwotach 3 500 EUR lub 5 000 EUR. Głównymi kryteriami są tutaj wysokość dochodu netto zależna od statusu cywilnego oraz staż zatrudnienia u obecnego głównego pracodawcy. Aktualne zobowiązania kredytowe nie powinny przekraczać około 12-krotności dochodu netto. Aby skorzystać z tej możliwości, jako nowy klient musisz być zatrudniony u tego samego pracodawcy od 12 miesięcy (stali klienci od 7 miesięcy) i być w wieku od 18 do 60 lat. Oto szczegóły oferty:
pożyczka w wysokości 3 500 EUR z 40 miesięcznymi ratami po 105,55 EUR.
Próg minimalnego dochodu netto, który musisz przekroczyć u jednego pracodawcy:
0 osób zaliczanych do utrzymania: 1 130 EUR
1 osoba zaliczana do utrzymania: 1 560 EUR
2 osoby zaliczane do utrzymania: 1 830 EUR
3 osoby zaliczane do utrzymania: 2 130 EUR
4 osoby zaliczane do utrzymania: 2 500 EUR
5 osób zaliczanych do utrzymania: indywidualna ocena (nie ma sumowania kilku dochodów ani dodawania świadczeń socjalnych). W przypadku nowego klienta zatrudnionego u tego samego pracodawcy przez ponad 36 miesięcy (stali klienci od 7 miesięcy), dostępna jest również następująca opcja kredytowa:
pożyczka w wysokości 5 000 EUR z 40 miesięcznymi ratami po 150,80 EUR.
Próg minimalnego dochodu netto, który musisz przekroczyć u jednego pracodawcy:
0 osób zaliczanych do utrzymania: 1 600 EUR
1 osoba zaliczana do utrzymania: 1 900 EUR
2 osoby zaliczane do utrzymania: 2 250 EUR
3 osoby zaliczane do utrzymania: 2 550 EUR
4 osoby zaliczane do utrzymania: 3 200 EUR (nie ma sumowania kilku dochodów ani dodawania świadczeń socjalnych).

Napisany przez mina123
Dziękuję, ale mam około 1400 euro dochodu bez dodatków. A mam też jedno dziecko na utrzymaniu. Więc to nie wchodzi w grę dla mnie

Napisany przez 6Bankkaufmann
Możliwe, że można otrzymać kredyt w wysokości 3 500 EUR w Sigma Bank. Jeśli chcesz, możemy to sprawdzić.

Napisany przez mina123

Możliwe, że przez bank Sigma można uzyskać kredyt w wysokości 3 500 euro.
Jeśli chcesz, chętnie to sprawdzę.

Już próbowałem, ale niestety nie działa.

Napisany przez mina123
Musiałaby to naprawdę być osoba prywatna ..
Niestety jednak trudno ją znaleźć. :/

Napisany przez 6Bankkaufmann
Poza Sigma nie znam żadnego banku bez sprawdzania w BIK. W Szwajcarii kiedyś był taki, ale nigdy tego nie zrealizowałem, a nawet nie pamiętam, jak się nazywał. Sigma działa jednak. Obyś miał szczeście!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata