Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Bezpłatny webinar z Jürgenem Höllerem 15.5. o godz. 18:30!

Napisany przez Cashflowclub MD
Ponieważ wygląda na to, że webinary nie są tutaj jeszcze zbyt dobrze znane, chciałbym wykorzystać ten wątek, aby regularnie informować Was o interesujących webinarach (są to praktycznie seminaria/wykłady w internecie, czyli prezentacje online) lub dowiadywać się od Was o takich.

Webinary to nowy i bardzo prosty sposób na zdobywanie nowej wiedzy na różnorodne tematy, bez konieczności wychodzenia z domu czy wstawania z łóżka.

Na przykład jutro, 15 maja, w godzinach 18:30-19:30, oferujemy Wam BEZPŁATNY webinar z udziałem Jürgena Höllera, jednego z najbardziej poszukiwanych w Niemczech coachów biznesowych i trenerów motywacyjnych.

Informacje o tym, co Was czeka podczas tego webinaru i jak możecie się BEZPŁATNIE zarejestrować, znajdziecie na naszej stronie z nowościami.

Uwaga! Liczba miejsc jest ograniczona!

Napisany przez 2Escorpio
Jürgen Höller... czy to nie ten, który spędził trzy lata w więzieniu m.in. za defraudację?

Tak też można się wzbogacić...

Napisany przez CFO
..... i skąd pochodzi rekomendacja dotycząca webinarium?
Oczywiście od naszego eksperta od nieruchomości grającego w monopoly - MD Cashflowclub.

Ta rekomendacja dociera do mnie w pełni - nie oglądaj i nie słuchaj tego bezsensownego gadania od byłego więźnia Höller

Pozdrowienia CFO

Napisany przez Gell
Nie zakładam, że Jürgen Höller ma coś do oddania i że ten webinar jest bardziej wydarzeniem reklamowym dla prawdziwych seminariów. Czyż nie?:
Das Comeback des Jürgen Höller: Der Adler und die Hühner - taz.de

Kiedyś pobierano opłatę już od 850 euro za wejście, teraz jednak za marne 97 euro:
Power-Days Silber-Ticket-PD-Silber

Albo jeszcze taniej na Ebay:
Power Days mit Jürgen Höller, Seminar-Gutschein, Intensiv-Seminar | eBay

Dobrej zabawy!
Gell

Napisany przez 6Bankkaufmann
Właśnie zrobiłem/łam to poszukiwanie na stronie głównej.
Dla mnie bardziej interesujące byłoby, co mówi o sile, dzięki której ponownie stanął na nogi. Na stronie głównej jest napisane, że już dwukrotnie w swoim życiu był na dnie. Niemal każdy popełnia błędy w życiu, a niestety są też osoby, które nie mają siły, by znów stanąć na własne nogi.
Za to szacunek.

Napisany przez 2Escorpio

Właśnie sprawdziłem na stronie internetowej.
Dla mnie interesujące byłoby usłyszeć, co on mówi o sile, dzięki której ponownie się podniósł. Na stronie internetowej jest napisane, że był już dwa razy na dnie życia. Każdy popełnia błędy w życiu i niestety są osoby, które nie mają siły, aby znów stanąć na własnych nogach.
Za to szacunek.

Ludzie dużo mówią, kiedy dzień się dłuży.

W końcu chodziło prawdopodobnie o kilka milionów... na pewno były dwa, trzy, które pozostały po stronie jako kapitał początkowy po przymusowych wakacjach ;-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata