Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Czy Renault Bank Direkt rozdaje iPady?

Napisany przez DerParte
Cześć.

Mam konto oszczędnościowe w powyższym banku. Ktoś znajomy, który również tam bankuje, powiedział mi, że automatycznie bierze udział w losowaniu iPadow, ponieważ bank wypadł bardzo dobrze w teście. Albo nie otrzymałem tej wiadomości, albo przypadkowo usunąłem ją podczas czyszczenia skrzynki odbiorczej. Czy ktoś mógłby mi to potwierdzić? Czy trzeba zrobić coś szczególnego, żeby wziąć w tym udział? (Spotkałem swojego znanego tylko krótko w pociągu)

Napisany przez Lichter
Cześć,

Nie znalazłem nic na ten temat w Google.
Jest tylko porównanie banków, które obecnie oferuje losowanie iPada.

Pozdrowienia

Napisany przez crs
W bankach, które rozdają/losują tablety lub vouchery na paliwo, od razu widać, z jakim rodzajem ludzi mamy do czynienia.

Zawsze zastanawiam się, ile osób daje się wciągnąć w takie bzdury.

Napisany przez aal

W przypadku banków, które rozdają/losują tablety lub vouchery paliwowe, od razu widać, jakiego rodzaju ludźmi ma się do czynienia.

Zawsze zdumiewa mnie, ilu ludzi daje się zwieść takim bzdurnym promocjom.

No cóż, rozumiem, że młode, nieznane banki mogą oferować premie w celu pozyskania klientów/udziału w rynku.

Duże banki, takie jak Sparkasse i inne, mają tak duże udziały, że potrzebują tylko działań mających na celu związanie klientów, jak choćby Dzień Oszczędzania dla dzieci lub promocję z okazji strzelonej bramki na Mistrzostwach Świata, aby pozyskać i zatrzymać ogromną liczbę klientów.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata