Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Autotrading Forex / 100% miesięcznego zwrotu

Napisany przez moosbi16
Idealne dla tych, którzy nie mają czasu na handlowanie lub nie posiadają niezbędnego doświadczenia. Nasz zespół, który posiada wieloletnie doświadczenie, będzie handlować za Ciebie.

To nie jest doradca ekspert! Wystarczy włączyć komputer w poniedziałek rano i wyłączyć go w piątek wieczorem. Możesz na żywo śledzić, co się dzieje na Twoim koncie. Nie mamy dostępu do Twojego konta u brokera.

Nie pobieramy opłat procentowych, tak jak robi to większość konkurencji.

Zacznij TERAZ, bo oferujemy tylko kilka kont autohandlowych
Sygnały handlowe na rynku Forex / +45 do +250 pips dziennie!

Napisany przez ADMCI4
Ostrzeżenie o ryzyku Handel oferowanymi tutaj produktami (strategią handlu na rynku Forex) za pomocą oprogramowania niesie ze sobą wysokie ryzyko utraty kapitału. Spekuluj tylko pieniędzmi, których ewentualnej utraty możesz sobie pozwolić. Przy handlu na koncie mogą wystąpić straty, które przekroczą kapitał początkowy. Te produkty nie są odpowiednie dla wszystkich inwestorów; dlatego upewnij się, że w pełni zrozumiałeś związane z nimi ryzyka i w razie potrzeby skorzystaj z porady niezależnego doradcy. Sukcesy inwestycyjne w przeszłości nie gwarantują sukcesów w przyszłości. Tekst nie został napisany przeze mnie, lecz można go przeczytać na stronie Forex w sekcji Impressum, prawdopodobnie w wyniku pozwu złożonego przez oszukanego klienta.

Napisany przez Josef Niemand
do powyższego tekstu: To nie jest doradca ekspert!
Po prostu włączasz komputer w poniedziałek rano i wyłączasz go w piątek wieczorem. Możesz na bieżąco śledzić, co się dzieje na Twoim koncie. Nie mamy dostępu do konta u brokera

Moje zdanie: co to może być, jeśli nie doradca ekspert. Kto to pisze - prawdopodobnie ten, kto chce to sprzedać. Niestety, sam zostałem już oszukany przez EA, który obiecał jedynie cuda. Prośby o informacje w rzekomej infolinii pozostały bez odpowiedzi.

Warto przeczytać drobny druk, zanim bezsensownie wydasz pieniądze. Należy również pamiętać, że w sekcji Kontakt otrzymasz nie tylko numer telefonu komórkowego i adres e-mail, ale rzeczywistego interlokutora - który może natychmiast udzielić kompetentnych odpowiedzi na połączenie tam.

Na przykład miałem obiecaną fakturę, której mimo wielu przypomnień nigdy nie dostałem. Ale z drugiej strony - kto sprzedaje doradcę eksperta - robi to tylko po to, aby zarobić pieniądze, bo nie potrafi tego zrobić inaczej (np. tym, co sprzedaje).

Nawiasem mówiąc, w wspomnianym powyżej drobnym druku musi być również podane adres, pod który można się zwrócić, lub ewentualnie zwrócić swoje pieniądze - jeśli go tam nie ma, lepiej trzymać się z daleka. To dobry znak, że coś jest nie w porządku.

Napisany przez TinoMeyer
Ludzie, zawsze mówię, aby trzymać się z daleka od robotów i systemów, na których nie ma się kontroli. Najlepiej jest mieć kontrolę i samodzielnie dokonywać transakcji. Moi brat zamówił system o nazwie Forex Code na stronie www.wie-reich-werden.eu i jest nim zachwycony. Twierdzi, że to coś zupełnie nowego. Gdy tylko znajdę czas, również przetestuję ten system. Chodzi o Metatrader 4, który automatycznie rozpoznaje wzorce na wykresie i je wyświetla.

Napisany przez Trading24

Ludzie, mówię to ciągle: Trzymajcie się z daleka od robotów i systemów, na których nie macie wpływu. Najlepiej jest mieć kontrolę i samodzielnie zawierać transakcje.
Moim zdaniem, mój brat zamówił system o nazwie Forex Code na stronie www.wie-reich-werden.eu i jest nim zachwycony. Twierdzi, że to coś zupełnie nowego.
Gdy tylko znajdę czas, również przetestuję ten system.
Chodzi o system Metatrader 4, który automatycznie rozpoznaje wzorce na wykresie i wyświetla je na wykresie.

sagt der, der gerade Schleichwerbung macht! *lol*

Napisany przez jrgenbrinker
Zbieranie majątku podczas snu. Tutaj dowiesz się, jak za pomocą zaledwie jednego euro początkowego kapitału, bez własnego zaangażowania, możesz zarobić 3429482,64 euro i zapewnić sobie piękne życie!

Napisany przez susa23
Cześć Threadstarter,

niestety link już nie działa. Czy ktoś z Was zna jakąś dobrą alternatywę? Tutaj są brokerzy Forex, ale nie mam pojęcia, który z nich jest dobry. Nie ufam zbytnio tego typu porównaniom, bardziej przydałyby mi się osobiste doświadczenia. Czy w ogóle coś takiego jest wiarygodne?

Chodzi o to, że obecnie szukam odpowiedniej formy inwestycji. Trochę pobawiłem się akcjami, ale chcę się dalej kształcić i uczyć nowych rzeczy, żeby być może odnosić sukcesy na innych rynkach.

Dzięki za wskazówki!

Pozdrawiam

Napisany przez EuroPaule
Cześć,
Transakcje walutowe są jednym z najtrudniejszych tematów związanych z inwestowaniem kapitału. Odpowiednio mało jest systemów / dostawców, którzy mogą udowodnić trwały sukces. Szczególnie bardzo wysokie stopy zwrotu mogą być osiągnięte tylko przy ekstremalnym ryzyku - lub w ogóle nie. Dostawcy zawsze zarabiają całkiem dobrze, ponieważ kwoty są silnie zwiększane, a następnie handlowane z dużymi woluminami. Kilka 0,00x% opłat szybko przekształca się w poważne kwoty....
Dostawcą, który moim zdaniem całkiem dobrze radzi sobie z tym tematem, jest: INTALUS. Financial Software & Strategies: Intalus FX Alpha. Niestety, jako inwestor indywidualny nie możesz tu inwestować... Istnieją banki, które korzystają z tych systemów. Być może Intalus może Ci pomóc na Twoje zapytanie?
Pozdrowienia, Paule

Napisany przez TheoL
...brzmi interesująco, czy są jakieś nagrania do odtworzenia? Czy można to zrobić z wszystkimi dostawcami Forex? Oto lista

Napisany przez Malivin
Ludzie, zanim cokolwiek zrobicie, o czym nie macie pojęcia, poczytajcie sami.

Mam kilka wskazówek od ekspertów tradingu, które chciałbym się podzielić.

Pozdrowienia
Malivin

Napisany przez picton
Cześć, 100% podejmują tylko inwestorzy bankowi w bankach, a to również tylko z dużym ryzykiem. I tam też nie zawsze wszystko idzie gładko, jak mieliśmy okazję zobaczyć w przypadku UBS w Londynie. Jeśli szukasz działającego systemu, to weź Blessing EA, który jest darmowy w internecie.

Napisany przez benhuebner
100% wydaje mi się również zbyt wysokie. Może to przez jakiś czas działać dobrze, ale przy takiej marży zysku robot zwykle pochłonie kapitał wcześniej czy później! Zdecydowanie zalecam trzymać oko na to!

Napisany przez Amy2014
Cześć,

jestem dość krytycznie nastawiony do tego wszystkiego.
Przyjaciel zarejestrował się kiedyś na takiej stronie (chyba Zulutrade) z automatycznymi sygnałami handlowymi, ale ponieważ rynek jest ciągle w ruchu i nie ma stałych reguł, moim zdaniem taki system nie może działać, zwłaszcza długoterminowo, i kończy się utratą pieniędzy. Koniec!

Pozdrowienia,
Amy

Napisany przez matty73
Byłbym z dala od tych wszystkich rzeczy, bo rywalizuje się z komputerami i ludźmi, przeciwko którym nie ma się żadnych szans.

Lepiej zainwestować w akcje spółek z sektora, w którym się pracuje, lub w fundusze ETF.

Napisany przez 2Escorpio

Czy istnieje gwarancja zysku?

Pozdrawiam

Czy poważnie pytasz?

Napisany przez TheoL
...brzmi zbyt pięknie, aby mogło być prawdziwe! ;-) Ale z zarządzanym kontem Forex może się udać! Dalej..

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata