Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: CIBA SC N -> CIBA AG

Napisany przez richard100

ok transza sprzedana po 82fr. Celem sprzedaży było 83, ale lepsze jest lepsze.
Odkup po 78.50fr.
Pozdrowienia Rich

Nowym celem zakupu byłoby zatem osiągnięte. Nie mogę się jeszcze zdecydować. Obniżam go jeszcze bardziej do 77.50
Pozdrowienia Rich

Dziś ustalony cel zakupu 77,60 został osiągnięty dzisiaj. Akcje teraz w moim portfelu. Teraz mogą znowu iść w górę.
81,80 będzie moim celem sprzedaży.
Pozdrawiam Rich

Napisany przez Mustang98
Cześć Richardzie 100

Zachowaj BASF w PF jako tytuł branży chemicznej. Niemiecki przemysł chemiczny podniósł dzisiaj prognozę sprzedaży na rok 2007 o 2%.

Nie wiem, ile z tego skorzysta Ciba. Wśród spółek notowanych w indeksie DAX BASF i Henkel lekko (jeszcze) zyskują.

Pozdrowienia

Wczoraj myślałem, że złapałem złego byka za rogi. Po moim zakupie dowiedziałem się, że CIBN został wyrzucony ze SMI. Pomyślałem: cóż, pech na giełdzie.Ścieżki świata giełdowego są czasem niepojęte. Dzisiaj o 12:30 CIBN stoi jako zwycięzca w SMI.Zdaję sobie sprawę, że to tylko chwila...... ale i tak cieszę się obecnym szczęściem :lol:Pozdrowienia, Rich

Napisany przez 2cybercrash
Naprawdę zadziwiające! Było również interesujące doniesienie, że CIBA podniosła ceny pigmentów o 10-20%. Jeszcze niedawno mówiono, że CIBA nie może wprowadzić podwyżek cen ze względu na konkurencję. Teraz wypadł z indeksu, być może mniej manipulacji przez fundusze, Anglo-Sasone? Czy CIBA znów stanie się interesującą inwestycją wartościową na SWX w sektorze małych spółek? Pozostaje przynajmniej na liście obserwowanych po tym, jak właściwie miałem go wyrzucić za burtę na zawsze.

Dzisiaj sprzedałem moje CIBN. Minimalny zysk. Podstawa generowania gotówki, aby kupić NOVN. 66 Fr.
W jakiś sposób mam wrażenie, że jest tam więcej jakości. :lol:
Pozdrawiam Rich

Dziś sprzedałem swoje udziały w CIBN. Minimalny zysk. Pieniądze generujące gotówkę, aby kupić NOVN. 66 franków.
Mam wrażenie, że jest tam więcej jakości. :lol:
Pozdrowienia Rich
Faktycznie jestem zadowolony, że pozbyłem się CIBN. Po prostu idą tylko w dół. Czy kupić ponownie?
Obecnie nie mam odwagi. :cry: Mam gotowe tytuły o lepszej jakości do zakupu.
Pozdrowienia Rich

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata