Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Oferta finansowania budowy 113% Ok?

Napisany przez hausbauwest

@Freeliner, Pytanie: Dlaczego Pan Buhmann ma prawo własności tego forum?
@Noelmaxim: Jestem również zainteresowany i chciałbym zobaczyć Twoją statystykę. Możesz mi ją również przesłać e-mailem w celu przeglądu lub opublikować tutaj jako plik JPG.

Napisany przez NaTwoim13
Bankierze, wydaje mi się, że coś przeoczyłeś albo źle przeczytałeś. Napisałem, że moje drzwi zawsze są otwarte! Jestem bardzo chętny do pokazywania aktywności i danych (oczywiście również anonimowych i zabezpieczonych zgodnie z przepisami o ochronie danych) z forum!

Z jakiego powodu miałbym teraz tutaj - nieanonimowo - ujawniać moje osobiste dane, a być może nawet moją zdolność kredytową?

Co konkretnie chcecie ode mnie się dowiedzieć?

Oczywiście nie mam prawa wydalać nikogo z forum, ale proszę, aby takie oświadczenia lub stwierdzenia nie odnosili do mojej osoby. Nie są one zgodne z prawdą i nie prowadzą do rozwiązań i pomocy dla użytkowników.

Napisany przez Fly

Bankierze, myślę, że coś przeoczyłeś lub źle przeczytałeś. Napisałem, że moje drzwi zawsze są otwarte! Jestem bardzo chętny pokazać aktywności i liczby (oczywiście również anonimowo i z poszanowaniem ochrony danych) związane z forum!
Z jakiego powodu miałbym teraz - nieanonimowo - ujawniać moje dane osobowe i ewentualnie moją wiarygodność tutaj?
Co konkretnie chcieliby państwo ode mnie dowiedzieć?
Oczywiście nie mam prawa własności nad tym miejscem, poprosiłem nawet o niepublikowanie tych informacji, czyli że nie jest to moje forum. Nie są one prawdziwe i nie prowadzą do rozwiązań i pomocy dla TE...

W jakim związku stoi pan z właścicielem forum lub administratorem? Na pewno nie jest to związek neutralny.
Czy mógłby pan się wypowiedzieć na ten temat?
Myślę, że wszyscy bylibyśmy zadowoleni, gdyby pan udostępnił tutaj zanonimizowane dane.

Napisany przez NaTwoim13
Drogi Fly, jestem zwykłym członkiem, takim samym jak wszyscy inni, o czym świadczy liczba wpisów i podziękowań od daty, która również jest widoczna.

Jakie dane Cię interesują??

Napisany przez Batman_BU
@Hausbauwest:
Pisałem za m2. Mogę to teraz tylko z pamięci pozbierać, ale bardzo ważnym czynnikiem były koszty ogrzewania (naprawdę ekstremalne, stary budynek, złe okna, stare ogrzewanie, itp.) i koszty dozorcy/ogrodnika/sprzątania/wywozu śniegu... których w domu jednorodzinnym zazwyczaj się nie ponosi.
Aktualna nieruchomość jest taka sama nowa, ale koszty są po prostu znacznie niższe. Oczywiście wtedy też kosztuje więcej.
Około 1,30 [url]euro[/url] taniej.
Nie ma tylko mieszkań z kosztami eksploatacyjnymi poniżej 2 [url]euro[/url] miesięcznie, zwłaszcza w obszarze niezmodernizowanym można znaleźć kilka pereł

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata