Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Moja droga do miliona

Napisany przez JanLopse
Jeden Milion... potrzebuję jeszcze tylko 999.999 €

Napisany przez FabianH
Powodzenia!
Ale tak, to jest możliwe, znam też kilku samouków milionerów, którzy wszystko osiągnęli sami,
ale ci ludzie są również dyscyplinowani w 110% i mają zupełnie inne podejście niż 99% ludzi.

Napisany przez cosmo
Tak, jestem całkowicie tego samego zdania. Czasem otrzymuje się dobre, a nawet bardzo dobre porady od innych ludzi, nie tylko od ekspertów finansowych. TO MOŻNA POWIEDZIEĆ, ale tak zwani inni ludzie nie są brani na poważnie, ponieważ nie posiadają wykształcenia jako ekspert finansowy. Mogłabym zaśpiewać piosenkę o niektórych ekspertach finansowych, którzy doprowadzili niektórych do ruiny. Nikt nie powinien czuć się zaatakowany ani obrażony tutaj w forum. Milion, to tylko marzenia i wizje. Porad jest mnóstwo w internecie, ale znalezienie właściwej jest bardzo trudne.

Napisany przez cosmo
Tak, zgadzam się z Tobą. Czasami można dostać dobre, a nawet bardzo dobre porady od innych osób, nie tylko od ekspertów finansowych. To może być powiedziane, że inne osoby nie są traktowane poważnie, ponieważ nie mają wykształcenia eksperta finansowego. O niektórych ekspertach finansowych mogę śpiewać piosenkę, gdzie niektórzy zostali doprowadzeni do ruiny.
Nikt tutaj z forum nie powinien czuć się zaatakowany ani obrażony. Milion, to są tylko marzenia i wizje. Porad w internecie jest mnóstwo, jednak znalezienie odpowiednich jest bardzo trudne.

Napisany przez Optimus
Jeden cel trzeba mieć.

Napisany przez 30Dollar
Kiedy ostatnio zaniosłem cały mój drobny hajs do banku, nawet te małe monety jedno- i dwucentowe, miałem prawie milion.

Napisany przez Zitho
A masz już miliony? ^^

Napisany przez Lars04
Prawdopodobnie, w przeciwnym razie by się jeszcze odezwał.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata