Oto właśnie otrzymana wiadomość prywatna od pana, po prostu żenująca i wstydliwa do końca:
Mówisz mi, żebym nie zawsze czytał to, co mi odpowiada, żeby wyrazić swoje zdanie. Ale ty...
Co myślisz, dlaczego oferują ci jeden pomysł za drugim? Osobiście na pewno poczekałbym do 23.02, jak orzeknie BGH w sprawie obowiązkowych informacji dotyczących WR. Potrafię sobie wyobrazić, że tam jeszcze raz dokładnie omówione zostanie: albo dokładnie taki sam tekst, jak przewidziany przez prawo, albo błędny. Ale powinieneś dla siebie przeliczyć, czy możesz z tym żyć. Warunki są tak dostosowane, że ING nie ponosi strat i przez okres trwania
kredytu odzyskuje swoje „utracone opłaty”.
W tym jest tyle błędów, czego sobie w ogóle nie wyobrażasz. Znasz kalkulacje Ing.DiBa? W takim razie powinieneś poczekać na spotkanie, które w ogóle niczego nie wnosi dla klienta.
To twoje zdanie, ok, ale przestań ciągle reagować na moje. Nie zwróciłem się do ciebie osobiście, co ty robisz, huk, Pan Buhmann... bähbähbäh.
A jeśli ciągle chwalisz siębkocha, to przynajmniej zostaw mnie w spokoju, bo to dosłownie moje zdanie, ponieważ codziennie jestem z nim w kontakcie!!!
Będzie mnie to denerwować, naprawdę!!! Thomas Buhmann
Geld & Plan Hypo Direkt
Towarzystwo Pośrednictwa w Finansowaniu Nieruchomości Sp. z o. o.
Reprezentacja w Brunszwiku
Altmarkstraße 8
38110 Brunszwik
Telefon: 05307/980601
Telefaks: 05307/980797
komórkowy: 0171/3059115
tbuhmann@geldplan.de
https://www.geldplan.de/
O matko, teraz się kompletnie pogubiłem, czy nazywa się Buhmann czy naprawdę ma na nazwisko Buhmann?