Proszę o wybaczenie - wyliczenie błędów ortograficznych - oskarżenia i obelgi z pewnością należą do mojej intencji pisania tego wpisu:
Po pierwsze, dziwi mnie, że zawsze ci sami ludzie zgłaszają się w kwestii oszustwa.
Cześć Forsum - istnieje piękne miasto Wiehl, które jest częścią twojego nazwiska, czy mam cię lepiej nazwać Ricci, twoje idea zaczyna się od nazwiska E. to w nawiązaniu do biblijnych postaci Angel. A może wolisz posłuchać rumuńskiej muzyki ludowej. Sibiu to piękne, zanieczyszczone powietrzem miasto przemysłowe w Rumunii. Zorro i Czarny Rycerz zapomnieli o swojej przeszłości jako członek Agencji Pracy w Augsburgu, a także swojego miejsca zamieszkania w schronisku dla zagubionych dusz w Duisburgu-Hamborn. Trudno radzić sobie z przeszłością jako członkowie ----, zwolennicy Wieży Strażniczej, a następnie rozpoczynając nowe życie poprzez małżeństwo w bardzo religijnej wspólnocie. Niestety muszę również odnieść się do drugiego właściciela firmy Dividium. Hartz IV boli aż do sierpnia 2008 roku. Na obciążenie ubezpieczenia zdrowotnego.
To dotyczy spraw, które znajdują się do weryfikacji przez odpowiednie organy.
Jestem zaskoczony brakiem matematycznego zrozumienia innych członków forum w odniesieniu do spraw Forsum. Pracownicy, na przykład, spowodowali szkodę w wysokości 500 000 €. Brak dowodu. Przy zakładanym wolumenie inwestycji i przesłanych dywidendach to nigdy nie mogło doprowadzić do straty funduszy inwestorów, nie mówiąc już o całkowitej stracie. 33 mln
euro fundusze inwestorów i 1% zwrotu tygodniowego mogłyby to zrekompensować.
Także brak kontroli nad wydatkami może nie zostać zrozumiany. Były 3 wewnętrzne rewizje, które również zostały opublikowane. Czy oszustwa nie zostały zauważone? Wszystkie wydatki zostały zarejestrowane księgowo. Definitywnie był przepływ wejść i wyjść, a także Trust Revii. Brak bilansu, ale odwzorowanie kont.
Do lipca 2009 roku każdy inwestor otrzymywał od pana B. z Londynu stan depozytu, mimo że dane zostały już skradzione. Odbywane były wideokonferencje. Brak informacji o kradzieży danych.
Warto rozważyć pozbycie się majątkowych spraw osobistych 2 głównych osób zarządzających. Uregulowanie długów prywatnych?
Teraz przejdźmy do innych członków forum.
Proszę, nie podejmujmy tematu litości, to nic nie daje. Żaden z inwestorów nie był świadomy ryzyka.
Traktuj to jako myśl. Całe to pisanie NIC nie dało.
Energii należy skierować na inne rzeczy. Albo ponownie poświęcić czas, energię i pieniądze na JBL, operatora koparki, nigdy absolwenta akademii finansowej.