Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: pożyczka natychmiastowa dla bezrobotnych.

Napisany przez Karin2202
Cześć,

jeden z moich znajomych niedawno stracił pracę i pilnie potrzebuje pożyczki. Niestety, moje możliwości finansowe są obecnie tak ograniczone, że nie mogę mu pomóc. Czy istnieje możliwość, że jako osoba bez pracy otrzyma natychmiastowy kredyt?

Napisany przez 2Escorpio
Cześć,

kredyty bez sprawdzania w BIK... bardzo wysokie odsetki, ograniczone do 3000 euro, a ubezpieczenie od niewypłacalności oczywiście nie jest oferowane. Zalecam wzięcie tego kredytu tylko wtedy, gdy jesteś w stanie go spłacić... banki nie zwlekają z tym rodzajem kredytu i klient dostaje szybciej list czy wizytę od policji niż list od windykacji.

Dlaczego bezrobotny potrzebuje kredytu.

Napisany przez Karin2202
Cześć,

Dziękuję za odpowiedź. Wtedy dowiedziałem się też o małym tricku (Źródło: https://www.sofortkredit-guenstig.eu/sofortkredit-fuer-arbeitslose/)
I mój znajomy był z tego bardzo zadowolony. W międzyczasie już znalazł pracę, więc spłata kredytu nie stanowi teraz problemu *na szczęście

Napisany przez Femto
kredyt bez sprawdzania w SCHUFA nie jest dostępny dla bezrobotnych, ponieważ kredytobiorcy muszą udowodnić regularne i normalne dochody. W przeciwnym razie bank nie miałby żadnych zabezpieczeń.

Napisany przez 2Escorpio

kredyt bez sprawdzania w Biurze Informacji Kredytowej nie jest dostępny dla osób bezrobotnych, ponieważ kredytobiorcy muszą udowodnić regularne i stałe dochody. W przeciwnym razie bank nie miałby żadnych zabezpieczeń.

Jednak istnieje możliwość zaciągnięcia takiego kredytu między innymi poprzez zgodę na zajęcie komornicze lub gdy kwota nie jest zbyt wysoka.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata