Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Finanse w Lucernie / Finanse w Lugano itd.

Napisany przez Marius
Cześć wszystkim.

Po pierwsze chciałbym powiedzieć, jak fantastycznie jestem pod wrażeniem, że tak szczegółowo i szczegółowo informujecie na ten temat.

Teraz moje doświadczenia z tą organizacją:

Bardzo potrzebowałem pieniędzy i złożyłem wniosek o kredyt i w mojej lekkomyślności również go podpisałem.

Następnie przyszła przesyłka, którą odrzuciłem, ale po 7 dniach wysłałem odwołanie drogą mailową, na co, niespodzianka, nie otrzymałem odpowiedzi, a zamiast tego otrzymywałem tylko listy z pogróżkami, a teraz jestem na ostatnim pozasądowym upomnieniu.

W międzyczasie dzwoniłem tam i odebrała mi bardzo zrzędliwa kobieta, która potwierdziła otrzymanie odwołania, ale stwierdziła, że nie jest ono ważne, ponieważ nie ma na nim podpisu.

Co za tym idzie, skoro w regulaminie jest napisane, że odwołanie może odbywać się w formie TEKSTOWEJ, podpis nie jest konieczny, prawda? Podpis jest konieczny tylko w formie PISEMNEJ, czyż nie?

Wiem, że wszystko było już powiedziane,
ale czy jesteście naprawdę pewni, że mogę teraz po prostu to zignorować, nie martwiąc się o konsekwencje?

Mam nadzieję na odpowiedź, która mnie uspokoi, w przeciwnym razie jutro pewnie pójdę do adwokata.

Aha, i już wysłałem co najmniej 20 maili, w których pisałem, że zwracam się do adwokata itp., ale mimo to nadal otrzymuję korespondencję.

Napisany przez Durden
Czy ktoś ma prywatny adres Norberta Volkmera i Christiane Vogler, lub może go zdobyć?
Proszę wysłać do mnie prywatną wiadomość.

Napisany przez Gell
# Durden
Wysłano kilka wskazówek jako PN
No co Ty na to
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]