Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Finansowanie nieruchomości i zadłużenie

Napisany przez Batman_BU
Proszę bardzo, interesuje to wszystkich innych, kiedy stale kopiujesz i odnosisz się do bloków tekstu ode mnie, udając, że inni nie przeczytali ani nie zrozumieli moich postów, zamiast prezentować rozwiązania.

Zejdź z konia. Skrytykowałeś tutaj rozwiązanie honey, które zostało konkretne, zarówno ode mnie, jak i od niego i zachowujesz się, jakbyśmy tylko narzekali i krytykowali cię osobiście. Teraz okazuje się, że to może być skuteczne rozwiązanie.

Myślę, że wystarczy, że musieliśmy niestety znowu usuwać posty, bo nie mogliśmy odnaleźć porządku.

Tak, rewelacja! Naprawdę świetna robota.

Faktycznie, zgodziłem się na kredyt bez spłaty, także zostałem przekonany, że te produkty nadal są oferowane. To daje mi punkt wyjścia do zastanowienia się nad tym. Nie musimy dyskutować o tym, komu są przyznawane i że to nie jest standardowa praktyka. Ale dla autora wątku byłoby to opcją, ponieważ jego zdolność kredytowa jest odpowiednia, inna bank również sfinansował jego Dom.

Jak już wspomniałem, w moim własnym interesie będę to badał i będę informować.

Mała rada. Wydaje się, że mylisz słowa scheinbar i anscheinend. To powszechne modele finansowania, nawet jeśli nie znajdziesz ich w swojej ofercie produktowej.

viewtopic.php?p=149896

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata