Wszystko, co powiedziałem na temat budowy domu, zostało opisane w praktyce!
Tak to właśnie jest praktykowane i akceptowane przez niemal wszystkie banki!
Architekt ten nazywa się Waldemar Keller, inżynier budownictwa, jest znany w naszym regionie, a także moje banki go znają i wszystkie budynki zostały zbudowane i nigdy nie było żadnych zastrzeżeń podczas ostatecznej akceptacji modernizacji, która jest teraz zawsze wymagana
Czy to nie wspaniałe i godne pochwały? Praktyczne podejście i szybkie procesy, uzgodnione z wszystkimi dużymi bankami!
Dlatego z dumą mogę to teraz otwarcie ogłosić, znając opinie wielu klientów, także z forum finansowego. Jest to wspaniałe.
Jeszcze jedno, czy zauważyłeś, że chodzi tutaj o udokumentowanie oszacowanych kosztów firmy budowlanej wobec banku i nie o ochronę niewiedzącego konsumenta przed błędnymi wyliczeniami? Skąd wiesz, że nasz architekt domów - jeśli to konieczne - nie odwiedza domów?
Sytuacja z bankami wygląda dokładnie tak, jak opisano, i nie ma tu miejsca na dwuznaczności! Nie chodzi tutaj o pyskowanie czy popisywanie się, a o argumenty praktyczne i przedstawienie wymagań. Robię to od 25 lat z sukcesem.