Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Poszukiwany partner do finansowania budowy pośrednik finansowy.

Napisany przez NaTwoim13
HannoMacku, serdecznie dziękuję za Twoją wysoce kompetentną i anonimową opinię.
Uważam, że to mówi samo za siebie, dziękuję Ci za Twoją inspirację
PS: Nie jesteś głupim chłopcem, proszę nie myśl, że teraz jednak odbijasz pieczątkę z pieczęcią na swoją osobę, sprawiasz mi to teraz tak łatwo, tego bym Ci nie przypisał. Już Twoja wytrwałość aż do zablokowania Twojego głównego konta Matthew Pryor - byłeś bardzo aktywny z kontami tutaj - wydawała mi się zbyt prosta i teraz to?
Uważam, że teraz będę mógł kilka razy skorzystać z odniesienia i linku do tak naiwnych prób z tak słabym oświadczeniem, aby pokazać, jaki jest Twój cel.
Dziękuję Ci za to.

Napisany przez BenniG
Czy ktoś ma teraz ochotę pożyczyć trochę kieszonkowego bratu TE, aby mógł wziąć udział w licytacji wykonania zabezpieczenia hipotecznego i spełnić swoje dawno wyczekiwane marzenie o własnym domu?

Napisany przez HannoMack
Cała przyjemność po mojej stronie. Większość osób z umysłem trochę bardziej klarownym, a takowych tu mimo twojego udziału i licznych dodatkowych kont, które notabene sama już mieszałaś, nadal powinno stanowić większość, nie powinna mieć problemu z ostrzeganiem niewtajemniczonych konsumentów przed nieuczciwymi, skupionymi jedynie na własnym zysku, przebiegłymi postaciami jak ty.

Napisany przez NaTwoim13
Oczywiście HannoMacku, ale kiedy to się wydarzy solidnie? Gdzie jest choć jedna, naprawdę tylko jedna skarga lub negatywne doświadczenie ze mną? Kiedy???

Spróbuj jeszcze raz, na pewno nie jesteś głupi, ale czy nie zauważasz, że nic absolutnie nic nie pochodzi stamtąd?? W ogóle nic?? Tylko anonimowe bełkoty i narzekania, już głównie tylko od ciebie??

Powinno się to jednak, po tym jak publicznie się udzielam, podając swoje imię, czasem pisząc o wydarzeniach z mojego życia codziennego i podając nazwę konta na Facebooku, które oczywiście jest publiczne, przynajmniej raz pojawić się coś solidnego i trwałego? Czy to zazdrość??????

Podczas gdy obecnie aktywnie towarzyszę 9 przypadkom - słownie Dziewięć - z forum (wymieniam tylko aktywności z forum!!), te osoby częściowo mnie poznają osobiście, ty ciągle wyciągasz anonimowy stary bełkot. Czy to już cię nie denerwuje? Muszę się naprawdę czuć głupio, ujawniam się, robię wszelkie dziwne rzeczy, a ty nie widzisz sam, jak oklepane i tanie są twoje posty z obelgami, zniesławieniami i dyskredytacjami? Przede wszystkim, czy w ogóle zauważasz, że nic mi nie grozi i pozostaję nieugięty? Wytrwale realizuję swoje cele? Jestem wytrwały?

Chcesz chronić konsumentów przed czymś, co nie wymaga ochrony, to wszystko za pomocą stałych, tandetnych postów, ale co się dzieje?? Zgłoszenia rosną, prośby o pomoc stale napływają, czasami już w sposób, którego nie chciałem ani nie zamierzałem, czyli za pomocą wiadomości prywatnych i e-maili!!

Zaczynam powoli wierzyć, że nie chcesz mi zaszkodzić, tylko próbujesz przyciągnąć do mnie klientów w ten sposób.

To naprawdę nie może być prawda, to jest już naprawdę oklepane, zwłaszcza że już rok temu pisałem, że ujawnię moje działania z forum (oczywiście zanonimizowane)!!!

Czy chcesz się ze mną zaprzyjaźnić, ale nie nauczyłeś się, jak to zrobić, a przez wniosek o finansowanie masz z tym problem??? Czy uczyniłem cię biednym, jestem winny twojej nędznej sytuacji??

To już musi wystarczyć, jeśli jestem dla ciebie tak wspaniały, to może wpadnij kiedyś, zamiast anonimowo tu udawać snajpera i super trolla!

Napisany przez NaTwoim13
Przestań swoje ględzenie, mam tutaj kilka kont! Potrzebne jest to tylko użytkownikom, którzy zostaną zablokowani lub muszą wierzyć, że są anonimowi, gdy prowadzą tutaj zamieszanie!
To także można udowodnić!!!
Udowodniono, że miałeś tutaj co najmniej 4 konta, przynajmniej 3 zostały zablokowane, i mimo że osobiście uważam blokady za głupie, nie rozumiem, dlaczego pozwolono HannMackowi żyć tutaj pomimo jego nieodpowiedniego zachowania! Czy to teraz jest również błędne?? Tak?
O matko.

Napisany przez HannoMack
Jak już zostało szeroko i dokładnie zauważone przez mnie i wiele innych tutaj: Twoje działania istnieją w Twojej bujnej wyobraźni. Musisz desperacko przedstawiać się tutaj jako odnoszący sukcesy, bo w przeciwnym razie nie zostanie nic z Twojego żałosnego istnienia. Z jednej strony.
Z drugiej: Biedny? Żałosny? Raczej żałosny jest ten, kto podlizuje się ludziom, aby za pomocą najtańszych sztuczek retorycznych wydoić ich ciężko zarobione pieniądze. Tak, jak Ty czynisz przez całe swoje biedne, żałosne życie. I już wychowujesz kolejnego pasożyta.
Twoje działania (w Twoim świecie oczywiście polegające na ciągłym upiększaniu własnego życia i pisaniu postów o łasce na forach takich jak ten) zostały tutaj przez innych użytkowników ujawnione jako to, czym są: gorące powietrze i desperacka walka o pieniądze klientów w postaci prowizji, na które trzeba jak najmniej mocy umysłowej wydać.

Napisany przez NaTwoim13
HannoMack
Czy zgadzasz się, że to ludzie i konsumenci sami powinni oceniać i szacować? Czy powinni podejmować decyzje samodzielnie? Czy każdy powinien prowadzić swoje życie autonomię i samodzielnie ponosić odpowiedzialność za siebie w zależności od swojej indywidualnej sytuacji? W końcu, czy nie ma wystarczającej liczby użytkowników, którzy mogliby rzetelnie informować, ostrzegać i podnosić palce? Czy wszyscy tu są obarczeni złoczyńcą i pokonani???
Jaki lub jakie zadanie sobie stawiasz? Dlaczego więc nie pomagasz konsumentom w sposób rzetelny i przede wszystkim publicznie? Dlaczego używasz oszczerstw, donosów i twierdzeń, które są pozbawione jakiejkolwiek podstawy?
Nie rozwijam tu klientów, nie proszę nikogo o przedstawienie swojego planu tutaj, a już na pewno nie twierdzę, że posiadanie nieruchomości jest jedynym szczęściem w życiu, a moje częściowo zbyt entuzjastyczne oklaski dla sytuacji wyjściowej nie czytasz od dłuższego czasu!
Nie masz pojęcia o ludziach, którzy szukają tutaj pomocy, o dobrej finansowej sytuacji, lub przynajmniej o wsparciu, nie masz pojęcia, kim są, ale wrzucasz ich wszystkich do jednego wora! Od zawsze, a mimo to nie znasz mnie - mimo że jestem wszędzie - wcale dobrze się nie znasz, ale zachowujesz się jak kogut, który został przeze mnie oszukany i porzucony!
Co gorsza, niejednokrotnie wdałeś się w konflikty z tak wieloma użytkownikami tutaj, że można by sądzić, że ktoś ci źle zrobił, ale niestety HannoMack, nie możemy ci pomóc w ten sposób!! Na pewno nie, a z twojej anonimowości wydaje ci się to kompletnie niepotrzebne, ale dlaczego musisz pełnić tę rolę tutaj, tego nie rozumie nawet ktoś inny niż ja!!!

Napisany przez Hanomag

Po drugie: Biedak? Żałosny? Raczej żałosny jest ten, kto podlizuje się ludziom, aby za pomocą najtańszych sztuczek retorycznych wyciągnąć od nich ciężko zarobione pieniądze.

To raczej ci, którzy działają w ukryciu. Noel przynajmniej oferuje alternatywy wobec innych dostawców i angażuje się w dyskusję. A tutaj jest wystarczająca liczba użytkowników, którzy już zainwestowali, dlatego mają wiedzę i są w stanie dobrze dyskutować.
Nie zgadzam się także ze wszystkim, co tu mówi. Zwłaszcza niekończące się dyskusje z samozadowolonymi grubasami, takimi jak ty, Noel powinien przerwać o wiele wcześniej, aby na przykład odebrać ci podłoże do rozwoju. U ciebie widoczne jest, że jako dziecku czegoś brakowało. Dowodzi tego już sama okoliczność, że pochwaliłeś się swoimi drugimi i trzecimi kontami.
Sugeruję, żebyś zamieścił tutaj rozsądne wpisy lub zmył się. Większość tutaj może zrezygnować z twoich żałosnych prób obrazy.

Napisany przez Fly
Twój profil na Facebooku raczej świadczy o samotności. Przewinąłem całą stronę i nie znalazłem ani jednego posta napisanego przez znajomych. Wydajesz się być jedyną osobą, która zalewa swoją tablicę postami.

Napisany przez NaTwoim13
Hahahahahahahaha
Jo, tak właśnie jest
Być aktywnym na tablicy ogłoszeń, co? Tak jak tutaj, co
Nie, nie, nie, na Facebooku pewnie działa to trochę inaczej, bądź tego pewien, ale z dużą wyobraźnią jest tam wiele do odkrycia, i piękne jest to, że mogę domyślić się, kim jesteś.
Muszę być interesujący. Powiedzmy sobie szczerze Fly, dlaczego nie przychodzisz tu czasem, tak jakby zza rogu.

Napisany przez Fly
Nie mam zainteresowania poznawać cię. Dlatego też nie zamierzam do ciebie przyjść. Nie ma ku temu powodu. Miło mi, że uważasz, że mnie rozpoznałeś - w takim razie muszę być dla ciebie bardzo interesujący ?

Napisany przez NaTwoim13
Lataj, dziwaczny, przeczytaj swoje ostatnie 4-5 posty (również 1-2 starsze) odnoszące się do mnie! Tutaj zwracasz się do moich klientów, których nie znasz, albo którzy ciebie nie znają, Jockemöller - dla którego wydajesz się być gorąco zainteresowany/a - też go nikt nie zna, a mimo to postradasz na moim Facebooku, oceniasz moją tablicę i mam uwierzyć, że nie interesujesz się mną?

Przepraszam, ale nie mogę tego do końca zrozumieć, więc najwyraźniej nie zwracałem się do ciebie tutaj, nie oceniam cię osobiście, czy czegoś nie zauważyłem lub przeoczyłem?

Początkowo myślałem/a, że jesteś mężczyzną, skoro tak nie jest, to naprawdę zastanawiam się.

Napisany przez Fly

Z początku myślałem, że jesteś mężczyzną, ale skoro tak nie jest, to naprawdę zastanawiam się.

Mam teraz problem zdecydować, czy mam się śmiać czy płakać. Kim ja właściwie jestem?
Możesz mi dać jakiś wskazówkę?
I jakie z tego wynikają konsekwencje?
Uważam, że jako osoba jesteś całkowicie nieinteresujący. Co najwyżej postać internetowa Noelmaxim jest czymś, co od czasu do czasu sobie oglądam dla zabawy. To jest naprawdę dość rozrywkowe. Myślę, że nie jestem w tym sam.
Pomimo tego, że nie chcesz ze mną osobiście rozmawiać, codziennie zalewasz mnie całymi wiadomościami prywatnymi ;-)

Napisany przez NaTwoim13
Latać, PNs byłyby lepszą alternatywą dla wszystkich tutaj, nawet jeśli wydaje się, że doceniasz mnie jako kogoś, kto bawi się tutaj z nami.
Myślę, że byłoby bardziej odpowiednie, gdybyś przekazał mi swoje zainteresowanie Noelmaxim poprzez PN, nie sądzisz - biorąc pod uwagę, gdzie jesteśmy - czy nie byłoby to bardziej sensowne rozwiązanie.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata