Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Finansowanie budowy mimo prywatnej pożyczki jest możliwe do zrealizowania.

Napisany przez NaTwoim13
Tak, naprawdę nadszedł czas, aby ponownie przeczytać wątki trzeźwo i rzeczowo, przede wszystkim bez ciągłych zastrzeżeń i insynuacji skierowanych przeciwko mnie.

To, drogi Hermuellerze, czego nie uda ci się osiągnąć - przynajmniej nie w ten sposób - to zmienienie mojej definicji porządku. Proszę zaakceptuj to i miej na uwadze, że stosunki są bardziej uporządkowane, szczególnie biorąc pod uwagę faktyczną sytuację, o którą bardzo się staram!

Nigdy nie byłeś moim wrogiem tutaj, dlaczego teraz musi tak się to wszystko potoczyć, kompletnie mi to nie rozumiane, podobnie jak to, dlaczego teraz próbujesz grać Robin Hooda dla wszystkich oszukanych, oszukanych i przytłoczonych konsumentów!!

Kiedy wreszcie przyjdzie ktoś, choć jeden, i potwierdzi to, co teraz ciągle mi zarzucasz!! Kiedy? Chociaż jeden!!

Przede wszystkim, zyskujemy tu coraz większy spokój i zawsze można podejść do mnie z szacunkiem, ale gdy staje się nierzetelne lub atakuje moją osobę - co nigdy nie było z strony jakiegokolwiek TE czy konsumenta - wtedy zaczynają się romanse i nie przestanę dopóki nie zaczniemy rozmawiać rzeczowo, nie odbiegając od tematu konsumenta i nie o

- przypadłości grypopodobnej
- choroby alkoholowej
- mojego chciwego zysku
- mojego poświęconego czasu wolnego
- mojej rozwiedzionej żony
- moich wielu kont

i innych rzeczy, przynajmniej dopóki nie zostanie udowodnione i uzasadnione, że któryś z zarzutów jest słuszny i wyjaśnione zostanie, w jaki sposób mógłby z tego wyniknąć jakiś niedobór.

Dlaczego konsumenci i TE nie mogą i nie powinni mówić, oceniać i osądzać?? Dlaczego nie jest to wyłącznie o nich? Dlaczego?

Napisany przez StGe1973
herrmueller,

jak już wspomniałem, tego rodzaju dyskusje niewiele dają. Niemniej jednak dostrzegam dobrze skonstruowane i uporządkowane relacje. Dla mnie oznacza to, że ktoś dokładnie wie, jak wygląda jego sytuacja majątkowa, jakie raty płaci, jakie zobowiązania ma, jak długo będą trwać itp. Z kolei źle skonstruowane i nieuporządkowane oznacza dla mnie, że osoba ta ma trudności w śledzeniu, jakie raty gdzie, jak długo i w jakiej łącznej wysokości płaci, albo ile dokładnie posiada kapitału własnego.

Jednak dla mnie znaczenie ma nie to, że coś jest uporządkowane i dobrze skonstruowane, a mianowicie to, czy pośrednicy finansowi lub banki mogą fundamentalnie zbadać, czy finansowanie jest w ogóle możliwe. Skonstruowane i dobrze uporządkowane dla mnie nie stanowi żadnego przesądu odnośnie trudnego lub dobrego punktu wyjścia, lecz porządek i struktura pozwalają z zewnątrz ocenić, czy finansowanie w ogóle jest możliwe. Na moje to w przypadku sytuacji majątkowych źle skonstruowanych i nieuporządkowanych jest to niemożliwe. Niemniej jednak w obu przypadkach (uporządkowany lub nieuporządkowany) może występować dobra lub trudna sytuacja początkowa.

Napisany przez NaTwoim13
Dziękuję, tak właśnie miałem na myśli, i o wiele piękniej, znowu nie myliłem się na podstawie pierwotnego postu. TE wie doskonale o wszystkim, zwłaszcza o swoich finansach, wie, co planuje i co go czeka. Jeśli pytając o informacje lub żądając dokumentów, otrzymuję je na zawołanie i na wyciągnięcie ręki. Dodatkowo, osobista rozmowa potwierdziła to, co przekazał mi pierwotny wątek!

Dlaczego więc są dyskusje i wrogości? Ponieważ nie pytamy, co ktoś ma na myśli, zamiast tego zakładamy coś, aby można było to wykorzystać w celach, o jakie chodzi. Indywidualność, brak powszechnych założeń, indywidualne spojrzenie, uwzględnienie myśli i rozważań konsumentów/ludzi, uwzględnienie otoczenia, regionu i lokalizacji, a także stylu życia i podejścia do życia człowieka - to, moim zdaniem, jest oczekiwane i istotne, a odpowiedzi na to stanowią najlepszą podstawę do udzielenia trwałej rekomendacji. Rekomendacja, która dociera do TE, gdzie można ewentualnie podjąć działania korygujące, aby ewentualnie chronić kogoś przed błędami, ale nie w taki sposób, że niektórzy TEs proszą wręcz o zaprzestanie dyskusji na forum, bo wydaje im się to zbyt łatwe, głupie i tandetne!

Oczywiście to ja sobie właśnie wydumałem, żaden konsument tego nie mówi, pytają o coś tutaj i są zadowoleni, jeśli ich plan zostanie rozbity w mgnieniu oka.

Szczerze mówiąc, ile konsumentów, którzy szukają informacji na forach, jest naprawdę na tyle głupich, że nie zauważą, że w wczesnych etapach pisania tutaj nie jest możliwe trwałe osądzenie, trwała rekomendacja, szczególnie jeśli chodzi o taką decyzję życiową, taką inwestycję życiową, którą każdy musi podjąć indywidualnie, gdzie indywidualne fakty, dane i liczby są kluczowe dla własnej decyzji, a rekomendujący ich w ogóle nie znają, ponieważ często nie były one pytane i uwzględniane.

Napisany przez finanzierung
Szał..... Jak niektórzy lubią słuchać swojego głosu ???
Wszystko to tylko gorące powietrze i bla bla bla

Król finansowania wypowiedział się.... Chociaż nikt tego nie przeczytał, ważne, że wygląda na istotne.

Niewiarygodne.... Jak może człowiek myślący klarownie i rozsądny dać się nabrać na takiego gadatliwca?

Napisany przez NaTwoim13
Naprawdę, trzeba się zastanowić, jak to jest możliwe???

Finansowanie. Lepiej byłoby pozostawić te tymczasowe punkty! Zastanawiam się naprawdę, dlaczego jestem dla ciebie tak dużo czasu wart, poważnie! Że tak się nad tym zastanawiasz i jeszcze poprawiasz posty!

Pomyśl, jak wygląda rzeczywistość, jak może wyglądać, czy konsumenci naprawdę są tacy głupi, czy też ty i kilka innych po prostu nie chcecie widzieć rzeczywistości!

I bądź pewien, że każde słowo jest czytane, tak jak ty, i należałoby w innych wątkach, gdzie z wielkim wysiłkiem udostępniam warunki, rozwiązania i koncepcje, abyś się zaangażował, abyś mógł dostarczyć konsumentom wartość dodaną. Wejdź w obiektywną dyskusję, zamiast znów obrażać konsumentów

Niewiarygodne.... Jak rozważający, rozsądny człowiek może dać się nabrać na takiego błazeniarza?

Co więcej, tam nie ma mowy o gorącym powietrzu, bo wątek jest skoncentrowany na samym temacie. Jesteś tam serdecznie zaproszony, zaangażuj się tam w zainteresowaniu konsumenta. Tutaj nie musisz już nic dodawać, ta sprawa już ruszyła, TE już się pożegnał i praca trwa!

Napisany przez Fly

Czy świadomie przeinaczasz teraz moje wypowiedzi?

Zacytowane przez noelmaxim

W tym wątku przekręcasz moje stwierdzenie dotyczące korzystania z BKG,

Zacytowane przez StGe1973

Herrmueller,

takie osobiste dyskusje niszczą każdy wątek, ale chcę się w ogólności do tego ustosunkować. Problem polega moim zdaniem często na tym, że ludzie o bardzo niskim poziomie językowym nie dostrzegają swojego złego zachowania. To jest jak dyskusja o tym, kiedy wolność słowa (to prawo, które przysługuje w zasadzie każdemu człowiekowi) kończy się, ponieważ inni ludzie, rasy itp. są obrażane.

Czy znacie ten emotikon, który płacze ze śmiechu? Teraz by mi się przydał.

Oczywiście, samochewalstwo nie może tu również zabraknąć.... To jest naprawdę żałosne i żenujące.....
No dobrze, znajdź finansowanie.... offline to chyba nie za bardzo idzie...

Jesteś pewnie mistrzem, szefem finansowania... Chyba nikt tu i tak ci nie wierzy..

Teraz jestem dość pewny, że często otwierasz nowe konta, żeby znowu udawać, że tu robisz interesy, potem sam siebie chwalić z jakimiś autopromocyjnymi drinkami...

Niewiarygodne, jak bardzo człowiek może się pogrążać i potrzebować takiego przedstawienia, żeby coś sobie udowodnić.

Napisany przez NaTwoim13
Jasne, jak ja, również kiedyś byłem finansowym ;-) lub nadal nim jestem ;-)

Ach, finansowanie, jak wspaniale, wspaniale. Otwórz tutaj konta i porozmawiaj ze mną samym. Nawet tam, gdzie główne konto jest publiczne. Wspaniale! Muszę złożyć komplement za post od fly, potrzebuję od razu trzech takich emotikonów ;-)

Jeszcze raz, wpadnij, otwórz dla siebie złotą Pandorę ;-) ujawnij ci wszystko ;-)

Nawet tego od fly nie zrozumiałeś.... niewiarygodne.... niewiarygodne.... obłęd....

Idź się bawić, zasłużyłeś po tym, jak tak genialnie doradzałeś swojemu nowemu fejkowemu kontu.

...............

Napisany przez NaTwoim13
Finansowanie!!! Kim ty jesteś??

Bardzo dobrze, zrozumiałem! Ale to wcale mnie nie powstrzymuje przed użyciem puenty, aby przekazać ją też tobie. Chodziło mniej o treść, a bardziej o dobrą puentę od fly! Trzeba to jednak docenić!

Jaki masz obraz! Mam być tamten i teraz używasz jako argumentu takiego nonsensu z wieloma kontami!

To dobrze, świetnie poradziłeś sobie sam i zakończyłeś zadanie..... Jutro w biurze znów będzie nudno i będzie mnóstwo czasu na wymyślanie nowych tożsamości, dla których można znaleźć odpowiednie rozwiązania i ponownie wkroczyć na rampę świateł....

Napisany przez NaTwoim13
Finansowanie, po prostu żenujące jest ta sprawa z wielokrotnymi kontami, wydałoby mi się wręcz głupie wobec TE i wszystkich innych, których to dotyka.

Naprawdę zastanawiam się, jak ktoś mógł do tego dojść, jak można było pomyśleć, że mógłbym tak się zachowywać tutaj, gdzie oferuję Ci i wszystkim innym możliwość uświadomienia rzeczywistości. Zwłaszcza że nie przestaniesz zakłócać wątków tym szambem i takimi bzdurami!

Biuro puste, tak i co z tego? Myślisz, że tam podjeżdżają autobusy czy że ja cały dzień próżnuję w biurze? Przy 50 i 25 latach działalności maklerskiej?? O mamo.

Nie zorientujesz się.

Nikt na tym forum już cię nie traktuje poważnie.
Nikt nie czyta twych bezsensownych romansów bez żadnej sensownej treści.

Pozostaje nam wiedza o twoim ulubionym napoju.
Teraz idź spać, jutro znów będziesz musiał/a...

Napisany przez NaTwoim13
Każdy pojedynczy post, każde słowo jest czytane, także przez ciebie! Byłoby wskazane, aby było mniej, ale bardziej wartościowych postów! W tym wątku nie ma problemu, autor wątku ma to załatwione, ale generalnie powinniśmy wrócić do spokoju

TE powinien wpisać w Google hasło geld & plan bewertung... wtedy (czyli Tobie) wiele się wyjaśni i powinien odejść od tego...

Napisany przez NaTwoim13
Człowieku, ten temat był już załatwiony, dyskutowaliśmy o tym już 8 razy tutaj.

On jest u Thomasa Buhmanna, zna go już osobiście, tak jak setki innych TEs.

Chłopie, chłopie, chłopie, jak spędzasz wieczór, niesamowite, niesamowite. Ale nie czytasz postów. Wow!!

Uspokój się, to tylko Cię rozprasza ;-)

A propos, możesz wpisać także inne firmy, takie jak Coca Cola, VW, Google itp. ;-)

Oczywiście, gdy przychodzi co do czego, to ranny pies gryzie.... można przeczytać na Google, że jest niewystarczający... NIEWYSTARCZAJĄCY.... Ale co można zrobić, gdy można doradzić sobie samemu, to przecież rodzina

Jest u Thomasa Buhmanna, zna go osobiście, tak jak setki innych TE

tak oczywiście.... setki..... ile użytkowników teraz leży w domu pod stołem ze śmiechu, ponieważ noelmaxim znowu zjadł klauna ???

Po prostu żałosne..... idź napić się swojego jockedingens i wymyśl jeszcze więcej bajek....

Gdzie znajdę te najlepiej oceniane rankingi, które są tak reklamowane na stronie internetowej ??

Napisany przez NaTwoim13
Tak więc mój chłopcze, zaczynam się nudzić, nie mogę się skoncentrować na swoim programie talk-show. Zrób trochę wysiłku i nie szukaj tylko testów z 2014 roku, takich przestarzałych testów, na które dyrektor nie zwrócił uwagi i które dodatkowo pochodzą z czasu, kiedy jeszcze nie byłem partnerem Geld und Plan!

Śpij dobrze, nie przejmuj się zbytnio tym złym facetem, tobie to nie służy i nie niesie żadnej wartości dodanej.

Wszystko jasne.... Po niemiecku te wspaniałe rankingi właściwie nie istnieją....

I znowu okazuje się, że pozory mylą...

Oho, teraz, gdy staje się niezręcznie, uciekamy do Pn?
Gdzie są te wspaniałe rankingi, w których pieniądze i plany są tak wysoko oceniane?

Znajduję tylko te niewystarczające......

Cóż, jak można było się spodziewać.....

No cóż, jeśli rzeczywiście masz najlepsze warunki dla swoich klientów, to stoisz tutaj jednak bardzo daleko w tyle... Wygląda raczej na to, że Twoi klienci muszą solidnie na tym stracić...
https://books.google.de/books?id=LAK...rungen&f=false
No cóż, 18 z 19 to przynajmniej nie ostatnie miejsce...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata