- czw kwie 11, 2019 11:13 am
Herrmueller pisze: Czy użytkownicy mają od Ciebie wyraźną zgodę na poruszanie również negatywnych aspektów Twojego finansowania ?Drogi Noelmaxim, spróbuję jeszcze raz, ale i tak będzie to próżna miłość. 1. Jak wynika z cytatu, zapytałem Salvadora wyraźnie, czy chce usłyszeć na ten temat coś. Dlaczego teraz wypowiadasz takie stwierdzenie: Czy na poważnie sądzisz, że lepiej jest go zniechęcić, zadając mu pytania, na które już dawno znalazł odpowiedzi, Mówię Ci: Ponieważ nie pasuje to do Twojego planu, a Ty jesteś uzależniony od prowizji !! W przeciwieństwie do Ciebie pytam użytkownika otwarcie, a nie z ukrycia, aby jakoś się do niego przypodobać, mówiąc doświadczony makler finansowy może Ci pomóc (ZAPYTAJ MNIE !!! ZAPYTAJ MNIE !!!!! PROSZĘ, ZAPYTAJ MNIE !!!!) 2. Napisałem: To nie oznacza, że odradzam Ci realizacji projektu, ale moje doświadczenie wskazuje na to, co jeszcze jest istotne poza tym, czy finansowanie dzisiaj się prezentuje. Dlaczego teraz wypowiadasz takie stwierdzenie: Czy w ogóle nie dostrzegasz, w jakiej fazie znajduje się autor pytania i o co mu właściwie chodzi, i że należy najpierw spełnić jego oczekiwania, zanim go odtrącisz nieproszone gadanie? Mówię Ci: Ponieważ nie pasuje to do Twojego planu, a Ty jesteś uzależniony od prowizji !! W ten sposób potwierdziłeś dokładnie, dlaczego dla mnie nie ma sensu prowadzić z Tobą merytorycznych dyskusji, ponieważ dla Ciebie liczy się tylko interes.