Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Potwierdzenie finansowania budowy ??

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Herrmueller pisze: Czy użytkownicy mają od Ciebie wyraźną zgodę na poruszanie również negatywnych aspektów Twojego finansowania ?
Drogi Noelmaxim, spróbuję jeszcze raz, ale i tak będzie to próżna miłość. 1. Jak wynika z cytatu, zapytałem Salvadora wyraźnie, czy chce usłyszeć na ten temat coś. Dlaczego teraz wypowiadasz takie stwierdzenie: Czy na poważnie sądzisz, że lepiej jest go zniechęcić, zadając mu pytania, na które już dawno znalazł odpowiedzi, Mówię Ci: Ponieważ nie pasuje to do Twojego planu, a Ty jesteś uzależniony od prowizji !! W przeciwieństwie do Ciebie pytam użytkownika otwarcie, a nie z ukrycia, aby jakoś się do niego przypodobać, mówiąc doświadczony makler finansowy może Ci pomóc (ZAPYTAJ MNIE !!! ZAPYTAJ MNIE !!!!! PROSZĘ, ZAPYTAJ MNIE !!!!) 2. Napisałem: To nie oznacza, że odradzam Ci realizacji projektu, ale moje doświadczenie wskazuje na to, co jeszcze jest istotne poza tym, czy finansowanie dzisiaj się prezentuje. Dlaczego teraz wypowiadasz takie stwierdzenie: Czy w ogóle nie dostrzegasz, w jakiej fazie znajduje się autor pytania i o co mu właściwie chodzi, i że należy najpierw spełnić jego oczekiwania, zanim go odtrącisz nieproszone gadanie? Mówię Ci: Ponieważ nie pasuje to do Twojego planu, a Ty jesteś uzależniony od prowizji !! W ten sposób potwierdziłeś dokładnie, dlaczego dla mnie nie ma sensu prowadzić z Tobą merytorycznych dyskusji, ponieważ dla Ciebie liczy się tylko interes.

Napisany przez NaTwoim13
Panmueller, istnieje tylko jedna wypowiedź na ten temat, czy twoje założenie jest poprawne !! Ty i twoja stała dyskusja o prowizji nie pasujecie do mojej koncepcji! Jednak bardziej chodzi mi o moją cierpliwość i zrozumienie, niż o moją kieszeń. Skąd w ogóle czerpiesz zuchwałość, że wciąż potrzebuję jakiegokolwiek przychodu?? Teraz wyjaśnij nam wszystkim, dlaczego przywróciłem sprawę na forum, skoro chodzi mi tylko o moją - kto właściwie twierdzi, że mam cokolwiek zarobić na planach użytkownika - prowizję, gdy już prowadziłem rozmowy z użytkownikiem na PW i teraz tylko (jak teraz następuje) musiałbym/muszę przesłać mu moją znacznie lepszą koncepcję uwzględniając jego życzenia i wymagania (100% zabezpieczenie odsetek i maks. obciążenie 1.150 zł miesięcznie)? Dlaczego? Jeśli to, co mówisz, sugerujesz i piszesz (prawie demagogicznie), jest prawdą, to dlaczego narażałbym użytkownika na Twoje polowanie? Poza tym, to ani trochę mu nie pomaga, wręcz przeciwnie, tylko my oboje, ja z pokornymi argumentami dotyczącymi tego, o co mi i o użytkowniku chodzi, a ty swoim polowaniem! Daj spokój, teraz dostaje zasłużoną i prawidłową lepszą propozycję i tyle! Musi to wystarczyć, ale nie przedyskutuj tego ze mną w przyszłości, że wykorzystuję użytkowników z chciwości prowizji! Niewiarygodne!!

Napisany przez Alex [CryptoMod]
noelmaxim pisze: Zbadać lub zakwestionować plan w tej fazie byłoby teraz raczej przeszkodą, pomóc mu w strukturze tutaj.
Drogi Noelmaxim, spróbuję teraz JESZCZE RAZ !! Byłem jasny w pytaniu do użytkownika Salvador, czy chce również omówić ewentualne negatywne aspekty swojego planu, na co wyraźnie odpowiedział twierdząco. W odpowiedzi zadałem mu kilka pytań, a już zaczęło się towarzyskie Rumpelkstilzchen wściec. Widać tu, że nie chcesz, aby te aspekty były dyskutowane, CHOCIAŻ TE wyraźnie się zgadza. Dlaczego chyba? Podkreślam, że w żaden sposób nie odciągnąłem Salvadora od jego zamiaru, jedynie wskazałem na kilka rzeczy, które powinien wziąć pod uwagę w swoich rozważaniach. Tutaj zaraz znów tryb Rumpelstilzchen... Załóż swoje własne forum Forum najlepszych warunków wyjściowych?? Wtedy możesz rządzić w stylu dyktatora.....

Napisany przez NaTwoim13
Przeczytaj post #39, a zwłaszcza post #35 W związku z tym... Czy użytkownicy mają od ciebie wyraźną zgodę na omawianie również negatywnych aspektów twojego finansowania? Dokładnie, twojego finansowania. Gdybyś napisał plan, byłbym spokojniejszy! Jednak właśnie dlatego, wiedząc, czego chce OP, poprosiłem go jeszcze raz o zajęcie stanowiska w tej sprawie, ale ty nie czekasz i ponownie pytasz o wszystko możliwe i grzebiesz w sprawach, na które OP wydaje się już odpowiedział dawno temu, zwłaszcza jeśli uwzględni się tytuł wątku!

Napisany przez NaTwoim13
Czy złe oferty Commerzbank w formie kredytu z opłatą końcową po 20 latach w ramach umowy budowlano-spłatnej zostały już podpisane?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata