Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Finansowanie budowy w Berlinie zrealizowane - Schufa podniosła stopy procentowe

Napisany przez berline
Tutaj jest zrzut ekranu z portalu dotyczący oferty. Więcej informacji, jak już wspomniałem, gdy to się uda.

Re: Finansowanie budowy w Berlinie zrealizowane - Schufa podniosła stopy procentowe

Napisany przez NaTwoim13
Jak już wspomniałem, byłbym zadowolony, ale także zaskoczony. Byłoby mi miło, jak już wspomniałem, gdyby bank został wymieniony.

Napisany przez NaTwoim13
Europace (nasza platforma ocen, największa w Niemczech) i FMH Finanzberatung Checkportal Internet. W przypadku FMH wprowadziłam poprawny kod pocztowy przed oceną, ale usunęłam go przed zrobieniem zrzutu ekranu, podobnie jak KfW, co dodatkowo poprawia wskaźnik udziału kredytu hipotecznego!

Napisany przez NaTwoim13
Zrzut ekranu Europace

Napisany przez finanzierung
Co do tego, że sądzisz, iż chcę znaleźć punkt ataku, ależ skąd! Jeśli istnieje taka kondycja, to mógłbym pisać cokolwiek, a konsument i tak to by przypisał! Dlatego absolutnie zaleca się nie poleganie na wypowiedziach w internetowym forum...… Berline jest rzeczywiście pełnoprawnym obywatelem. Szacunek !!

Napisany przez NaTwoim13
finanzierung pisze: Dlatego absolutnie zaleca się nie poleganie na wypowiedziach na forum internetowym...… Berline jest prawdziwym, samodzielnym obywatelem. Szacunek!!
Finanzierung, wybacz mi! Mam mnóstwo pracy, naprawdę, jest tu gorąco, teraz nie mogę się tobą zająć!!! Jedno na szybko: Oczywiście TE jest samodzielny i działa zgodnie z własnymi decyzjami, tak jak wszyscy TE i osoby szukające pomocy tutaj, tym bardziej zawsze dziwiło mnie, dlaczego zawsze próbujesz traktować TEs jak pobite dzieci, zwracając uwagę na coś, co większość konsumentów robi ze mną na najwyższym poziomie osobiście. To nikomu nie pomaga, naprawdę nikomu, uwierz mi, większość denerwują twoje zazdrość i wybuchy płaczu, te wypowiedzi prawie wszystkim mi są znane Więc teraz dalej, konsumenci i osoby szukające pomocy wołają! Szybko na temat, obecnie znowu rosną bezpośrednie zapytania do mnie, bez tworzenia wątku, także z powodu twoich zbędnych i niepotrzebnych wpisów. Dla mnie osobiście jest to obojętne, ale uważam, że dla dobra ogółu i osób czytających lepiej jest, gdy osoby szukające pomocy i konsumenci przedstawiają tutaj swoje zamiary, pytania i problemy!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata